MalVina ktoś się szanował w przeszłości czy nie, to świadczy o charakterze moim zdaniem
Charakter hartuje się w ogniu przeciwności. Pozbawiony prób “charakter” to po prostu piękna okładka.
Skoro nikt nie testował (w domyśle wysokiego) “charakteru” seksualnego to pęknie przy pierwszej próbie.
Nie mówiąc o tym, że zdecydowanie są lepsze testy charakteru niż kalkulacja ruchów frykcyjnych tudzież innych do momentu poznania danej osoby.
Jak ktoś jest chujkiem bez charakteru to nie ma znaczenia obruchanie, czy dziewictwo. Jeśli mówisz o charakterze wyłącznie w ujęciu seksualnym - dziewictwo nie jest jego żadnym wyznacznikiem (chyba, że negatywnym).
MalVina A może to wrodzony talent? Akurat robienie loda nie jest sztuką wyczynową 🤣🤭
Sama się z tego śmiejesz. Idź się daj pogryźć i wrócimy do rozmowy o “dobrych i złych” minetach.
KimUnJest Nie wiem jak kobiecie może się podobać duży przebieg
Może jej nie przeszkadzać, bo widzi pozytywy. Choćby to, że ma umiejętnego kochanka.
Tylko z mojego doświadczenia wynika, że kobiety często nie docenią (albo docenią krótkotrwale) umiejętnego kochanka jeśli nie ma innych, pożądanych cech. A mi by to wystarczyło u kobiety.
Rozbija się o dążenia biologiczne w doborze partnerskim.