MalVina Kochani Nasi Panowie FwS Życzę Wam samych cudownych chwil na zlocie 😛, dużo bzykania (bezpiecznego), mało rozczarowań, zdrowia tyż, duzo kasy i jeszcze trochę bzykania (z panienkami 10/10). Buziaczki
NimfaWodna To i ja się podłącze 😁 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSYQFwelBqm-OGm8GaVt7rQJM1GYHu4aYi8nA&usqp=CAU
Daenerys Panowie, ode mnie również wszystkiego co najlepsze. Oby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia. Bądzcie szczęśliwi 😊
CheshireKitty Ja też się dołączam: Miłości 😏 tym razem. By ktoś was rozpieszczał i dopieszczał. Seksu już tyle macie życzone, że u mnie jako deser xD. Zdrowia i spokoju w pracy bo tu często jeden mężczyzna w szczególności odczuwa dolegliwości xD. Dużo młodych tyłków do oglądania - w końcu lato idzie 😂😏
JAL Dziękuję. Podtrzymuję opinię o ogólnoświatowym spisku. Żona ponownie dała mi prezent na dzień mężczyzny.
JAL Baelish Mam nadzieję że drona chociaż, bo gała to nie prezent… Gałę to mam bez okazji zazwyczaj, ale drona nie dostałem. 🙁
Themotha JAL Gałę to mam bez okazji zazwyczaj, ale drona nie dostałem. 🙁 Przy robieniu gały dron może nagrywać z wysokości i z różnych perspektyw. To taka pamiątka obok filmu z wesela
Imbryk Dziękuję! 🙂 Ja też poproszę gałę, drona i ajfona. (Gałę zmiany biegów wraz z nowiutką Skodą, drona Bayraktar i ajfona jako przycisk do papieru, bo używam mojego Szajsunga).
Baelish Themotha może jest jakaś przystawka, że można sobie KZ dronem, można by wyeliminowac wtedy element białkowy z procesu.
Azizi Niech nam Panowie dron Bayraktar filmuje celne wybuchy z góry przez 365 dni twarzy Greya! Dobra, kończę z alko!
leto Właśnie, panowie, bo nie złożyłem życzeń. Najlepszego dla nas, czego tam kto chce. Tzn jesli ktoś chce wygranej PiSu w kolejnych wyborach to może nie 😉