Szarak Nie wiem skąd to przeświadczenie prawicy o swojej wyższości.
Nie wiem skąd to bierzesz, napierdalasz ciągle my/wy/oni, kraj jest jeden a w dupie jesteśmy wszyscy.
Szarak Najłatwiej zmanipulować jest wyborców prawicowych obiektywnie pisząc.
Kolejna teza z dupy.
Szarak Załóżmy zebranie 100k wyborców konfederacji a wyborców KO.
Gdyby obie grupy zaczęły przekonywać wyborców co do istnienia kosmitów to jestem przekonany, że najwięcej by uwierzyło konfederatów.
I argument jeszcze bardziej z dupy. Lemingi z KO uwierzyły w 100 obietnic, no to mają rachunki za prąd 2x wyższe niż francuz/niemiec czy anglik.
Szarak Skoro na Brauna tyle ludzi głosuje
Braun ma sporo elektoratu tzw. “pierdolcie się”. Nie ma na kogo zagłosować to głosuję na Brauna i się z nim bujajcie 🙂
Szarak on już nie raz mówił, że Masoni rządzą światem (xd) albo sugerował tajne bunkry Żydów w Polsce
Każdy ma prawo do pojebanych tez, cudo demokracji 🤷♂️
Szarak Kamiński i Wąsik - oni udawali głupich, że są niewinni.
Nie ma niewinnych. Tyrania na każdego znajdzie paragraf.
Szarak Braun potrafi ręczyć za człowieka, który znęcał się psychicznie nad młoda kobieta i jej dzieckiem.
Nie znam sytuacji, nie wiem o co chodzi ani tym bardziej nie wiem jak Braun takie “zarzuty” komentuje.
Szarak Ani z tego się nie tłumaczył ani nic…
Nadal nie wiem z czego, może on też uznał że nie ma z czego.
Szarak Nawet u wyborców PiSu by ręcznie za takie przestępstwa nie przeszło a wyborcom konfederacji przeszło.
Nie wiem o czym mówisz, ja dość dokładnie pamiętam taśmy jakiegoś przemocowca z PiS napierdalającego i poniżającego własną żonę i nieudolne próby tłumaczenia tego. W każdej partii znajdziesz pewnie zjeba co napierdala żonę, a im więcej leśnych dziadków chlejusów w partii tym prędzej. W lewicy są tacy napierdalający własną matkę 🙃
Szarak Tym bardziej mnie zdziwienie łapie, jak ktoś pisze o państwie z kartonu.
To państwo nie jest z kartonu, co najwyżej z dykty z dziurami wypchanymi srajtaśmą. I tak jest odkąd pamiętam, niezależnie która opcja rządziła a pamiętam rządy wszystkich partii prócz tych powstałych w ostatnim czasie. Gówno gównem poganiało.
Szarak Z resztą zrobiłem sam drobny eksperyment społeczny u wyborców konfy. Wkleiłem, że Braun poręczył typa za przestępstwa znęcania się.
Co mi odpowiedzieli? System próbował zniszczyć człowieka i Braun go uratował. Jest niewinny!
No dosłownie praktycznie reakcja 1:1, jak sekta wyborców PiSu broniących Wąsika i Kamińskiego.
I co chciałeś osiągnąć? Udowodnić, że zdecydowana większość ludzi (a zatem wyborców) nie myśli samodzielnie?
Gratulacje?
Themotha 100 konkretów zrealizowane?
Paliwo po 5,19zł jest?
To nawet nie chodzi o to, on by wszedł na grupe KO i zaczął z nimi dywagować to dopiero by odklejeńców zobaczył, ale po co skoro confirmation bias lepiej karmić.
Szarak Jeden z braci Wójcików - tych którzy przewodniczył protestowi rolników został nie tak dawno zatrzymany.
Jak podają już po jakimś czasie portale, człowiek powiązany z PiS i częściowa z konfederacją chciał przekupić FSB żeby wysyłać futra do Azji.
I znów, pierdolenie dla pierdolenia, ludzie mają to do siebie że mogą się znać z innymi ludźmi z innych powodów niż robienia sobie gały dla obcego mocarstwa i być nieświadomi kontaktów. Link, źródło, cokolwiek co potwierdza tą przeklejke chuj wie skąd, że o formułowanych zarzutach nie wspomnę.