Themotha Bardzo daleko mi do bycia sympatykiem PiS-u, a liberalną, lewacką nową ekipą wprost gardzę, to Tarczyński pokazał się jako wybitny wasal z dużym potencjałem serwilizmu;
To przecież nadinterpretacja WP.
Donald Trump jest świadomy, co pisała na jego temat żona Radosława Sikorskiego, co mówili o nim polscy politycy, w tym Donald Tusk - powiedział serwisowi Dominik Tarczyński, europoseł PiS, który współpracował ze sztabem Donalda Trumpa.
Przecież zarówno sztab Trumpa jak i on sam posiadają X-a, ba wśród jego ludzi jest właściciel, sam Musk i sami mogą zobaczyć co obecne władze krajów “sojuszniczych” wypisywali.
Żeby nie było, jeżeli doniósł to chujowo z jego strony ale nie oszukujmy się, nasi inteligentni inaczej politycy z jednej czy drugiej strony (PIS w poprzednich wyborach zrobił to samo z Bidonem XD) piszą takie farmazony i podpisują się swoimi nazwiskami.
Nieidealny To się zgadza, ale to nie znaczy ze pan piękny wygra, bycie nowoczesnym uśmiechniętym bufonem poza warszawa może nie zadziałać.
Szczerze mówiąc, Konfa nie zrobiłaby źle w obecnym kształcie kandydatów podmieniając Mentzena na Bosaka w ostatniej chwili. Jednak nie wiem czy Mentzenowi ego na to by pozwoliło, a moze jest taki jakiś dziwny plan na ten falstart Mentzena?
Marzy mi się, żeby ten stołek wziął ktoś spoza duopolu POPIS-u, chciałbym zobaczyć miny Tuska i Kaczyńskiego w sytuacji gdy ich ustalony w 89 duopol przestanie działać. Nie musi być to nikt z Konfy, nawet wolałbym jakiegoś człowieka spoza sejmowych układów, może Bartoszewicz?