Nieidealny oczywiście. Mentzen w ogóle nie nadaje się na prezydenta i mowie to ja, konfiarz (XD głosuje na nich bo nie ma za bardzo alternatywy).
Trzech lewicowych kandydatów to miód na moje serduszko. Podzielą swoje nikłe już poparcie a i lewicowemu Rafałkowi zabiorą coś.
Zwiastuję podmianę Trzaskowskiego niedługo, być może sam Herr Tusk podkopuje go w celu przejęcia miejsca.
Nawet wyborcy KO (ci niezabetonowani w chuj) zaczynają dostrzegać, ze to zwykły, leniwy przygłup.
Przeciez nagrania jego zachowania z tych pożal się boże wieców i spotkań, gdzie ludzi zwożą autobusami latają po necie i wynika z nich, że ten człowiek nijak się na prezydenta nie nadaje. Abstrahując od jego przynależności partyjnej.
Start Brauna w wyborach może być korzystny dla niego jak i dla Mentzena/Konfy.
Dla Konfy to okazja przejścia w stronę centrum i przejęcia części elektoratu KO i Chujowni.
Dla Brauna to też szansa, bo jego elektorat akurat jest skrajny i im się ścieżka konfy nie podoba, z reszta prawdopodobnie po wyborach by go wyjebali.
W ogóle ciekawi mnie czy Sławka nie podmienią za jakiś czas, mimo że dementują to (nie dziwie się, przeciwnicy polityczni jak najpóźniej musza się dowiedzieć), on nie ma aspiracji prezydenckich ani się do tego nie nadaje, co mam nadzieje dostrzega.
Chociaż do końca nie wiadomo co im tam we łbach siedzi.
Ja osobiście zagłosuję na dr Bartoszewicza.