Azizi Czyli 70 to nowe 18?
A długość, to też tylko liczba 😃?
NimfaWodna Jeden będzie chciał płodzić dzieci inny bawić się młodym ciałem jeszcze inny w ten sposób się odmłodzi przez energie takiej młodej dziewczyny.
Kolega z roboty, który miał żonę 10 lat młodszą faktycznie o tym kiedyś wspomniał.. Jak się miało marudzącą rówieśniczkę i nagle się zmieni na otwartą, energiczną, młodszą, to faktycznie można się poczuć młodziej.. Kolega mówił 🙂
NimfaWodna Można być fajnie ogarniętym 20latkiem i rozmemłanym 50 latkiem
Ludzie się na pewnych płaszczyznach zmieniają całe życie, ale na niektórych zachowują StatusQuo 🙂 ..
Mój ojciec zawsze był impulsywną marudą i nigdy nie miał potrzeby, żeby się zmieniać, za to cały świat powinien 😃
Więc rzekł bym, że w kluczowych kategoriach powinno się mieć z partnerem zbliżone przekonania, żeby przeć razem w jedną stronę, a nie ciągnąć każdy w swoją, bo to tylko zbędne wytracanie energii..
NimfaWodna I ten rozstrzał wiekowy facetów pokazał mi tylko tyle, że niezależnie ile facet ma lat, zawsze ale to zawsze zostaje w nim pierwiastek dzieciaka.
To działa w dwie strony, tylko każda ma inne rodzaje ekspresji.. Żyjemy po to żeby żyć, a nie po to, żeby zapierdalać, więc gdzieś tam z tyłu głowy, każdy, czy sobie zdaje sprawę czy nie, zapierdala, żeby się w końcu zasłużyć na zabawę, czyli nagrodę.. Chociaż niektórzy błędnie to utożsamiają z emeryturą, ale to jest moim zdaniem trochę za późno, żeby zacząć żyć. 🙂. Dla jednych to będą suche kawały i piwko przy grilu, dla niektórych lapmpka wina albo 5 przed spaniem, a dla innych torebka od louis Vuitton etc.. 🙂 Jeśli uważasz, że mężczyźni to dzieci, to może przestań oceniać, albo najpierw spójrz w lustro i się zastanów, czy ty robisz same “poważne i odpowiedzialne rzeczy” 🙂 ?
@Themotha
Najmrocki?