Themotha Cortazar to jedziemy z nowym off topem… Cześć jestem Themotha! -Cześć Themotha! A więc, pije od 10 lat…
Baelish Na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy. Oddaje głos @Imbryk ’owi.
Imbryk Baelish Na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy. Oddaje głos @Imbryk ’owi. Cześć, jestem @Imbryk i jestem gruby od 5 lat. A Wy?
Imbryk Imbryk moja karta graficzna jest do dupy. Żartowałem chłopaki! Ja nie mam karty graficznej. To znaczy mam taką zintegrowaną, ale to się nie liczy.
Cortazar Imbryk Temat zszedł na dupy Albo od dupy się zaczyna albo na niej kończy. Jak byś się nie odwracał to dupa zawsze z tyłu.
aloha Imbryk @aloha naprawiłem Ci czkawkę, doceniam samokrytykę Ja z tego miejsca pragnę podziękować użytkownikowi @Rozwiany, doceniam, że napisał do mnie w tej sprawie, dbając o moje dobre imię, a nie donosił Imbrykowi jak niejaki @Baelish 😛 😉
Cortazar aloha a nie donosił Imbrykowi jak niejaki @Baelish 😛 Czyżbyś w tym momencie donosiła na donosiciela? 😃
Baelish aloha pragnę podziękować użytkownikowi @Rozwiany, doceniam, No to piękne podziękowania, csła reputacja w pizzzzdu teraz już wiemy że to SIMP 😉
aloha Cortazar Cii… ja tylko mam problem z odmianą rzeczownika rodzaju żeńskiego w narzędniku, więcej grzechów nie pamiętam 😇