Themotha Stawiam dolary przeciw orzechom że po ewentualnym zakończeniu wojny będziemy największym kozłem ofiarnym, jestem niemal pewny znając dobrze mentalność chachłów
Już po ukraińskich mediach społecznościowych latają informację, że jeżeli przegrają to będzie wina Polski bo za mało pomagała. 🙂
Nie, dopóki siedzą tam same marionetki służb.
Teorie spiskowe o taśmach podkarpackich moim zdaniem patrząc na “owoce pracy” obu partii nie są takimi teoriami.
Obie partie:
- Rozdają socjal Ukraińcom
- Oddają bezwarunkowo sprzęt, paliwo, prąd etc.
- Mają w dupie interes Polski
Albo wszyscy są potomkami Ukraińskich rezunów, co tłumaczyłoby ich antypolską politykę przez ostatnie 30 lat.
Po trzecie kasa z “pomocy” wraca w aktówkach “biznesmenów”(takich jak w chłopaki nie płaczą), pewnie suta częśc trafia gdzie trzeba. 😉
Ja czuję obrzydzenie jak patrze na nasza klasę polityczną, która robi laskę aktorzynie udającemu prezydenta nieistniejącego kraju, w którym mieszka naród upadły. Oni budują tożsamość narodową na rzezi, kraj przesiąknięty korupcją, pijaństwem i rosyjskimi służbami.
azagoth A po co Putin miałby najechać Łotwę?
Nie mam zielonego pojęcia, w mokrych snach Ukrofilów, gdyby nie bohaterska walka w kraju 404 to Putin skolonizowałby całą ziemię.