Nieogradowany Tusk jest przeciwny tak jawnym przekrętom więc pewnie to uwali.
OJ TO ZDANIE CHUJOWO SIĘ ZESTARZAŁO. XD
Nieidealny Lubię Cię, ale ja pamięć mam dobrą i jeśli o cokolwiek mogę Tuska podejrzewać - to jeśli da się z tego ssać kasę to jeszcze będą się zaraz chwalić jak to zajebiście realizują ten projekt
- Projekt PiS nie jego,
- Niemiaszkom i żabojadom się nie podoba,
Nieidealny Prędzej 800+ uwalą niż zablokują tyle nowych spółek i spółeczek, w których można rodziny obsadzać, proszę nie żartujmy sobie, że Tusk jest jakimś zbawcą narodu
Po czasie nie zgodzę się, widzisz 800+ hula a spółeczki się zrobi nowe, inne projekty jakieś zielone pseudo ekologiczne pierdelety, będzie się czym dzielić, spokojnie.
Themotha Ilekroć Niemcy mnie chwalą, tyle razy zastanawiam się, com złego Ojczyźnie uczynił.
Dla mnie sam fakt, że coś nie podoba się Niemcom/Ruskim/Żydom(niepotrzebne skreślić) jest za tym, że prawdopodobnie jest to coś korzystnego dla Polaków, ponieważ godzi w interesy tych drugich a w 99% oni mają interesy sprzeczne. Mówimy tu o inwestycjach/interesach na skalę międzynarodową, lokalnie/biznesowo możemy współpracować w imię wspólnych interesów oczywiście.
Nieogradowany PiS tak na prawdę nie chciał tego doprowadzić do realizacji co widać po 8 latach ich pracy przy tym. Chcieli kraść i kradli na potęgę.
To już swoją drogą, to że to bezczelni złodzieje i skurwiele i większość ich “inwestycji” tak się skończyła to fakt. Idea sama może nie być zła ale pisiorowe wykonanie jest jakie jest.
Nieidealny Same badania i decyzja środowiskowa trwała 2 lata.
Znam proces inwestycyjny w państwie i jest to kurwa KATORGA dla kierownika projektu.
Postawienie kurwa podstacji czasem trwa kilka lat bo trzeba się użerać z:
- Właściciel gruntu,
- Wójt/burmistrz/wojewoda etc.
W Polsce urzędy nie przestrzegają terminów wydawania decyzji pozwoleń itd. nawet dla ORGANÓW PAŃSTWOWYCH KURWA.
Połowę urzędników wyjebać na bruk, ograniczyć papierologię i nie będzie się po kilka lat czekać na pierdoloną pieczątkę jakiegoś przygłupa-pociotka.
Reflux CPK podobnie jak Izera, przekop i parę innych projektów to zwykły Miś. Miś którego zadniem jest utrzymać stołki i doić kasę z budżetu a nie zwyczajnie zrealizować jakiś projekt. Wszystko inne to zwykłe zasłony dymne, mające za zadanie umotywować dalsze dojenie hajsu w hurtowej ilości.
Niestety, tak to wygląda w tej uśmiechniętej Polsce.
Nikt nie rozlicza tych kurew, kradną, okłamują w żywe oczy, pierdolą głupoty, szkodzą i co? GÓWNO
Pierdolony PO-PIS(z przybudówkami dla zmylenia tych bardziej inteligentnych, z dwucyfrowym iq) ma kurwa około 70% poparcia wśród ludności tubylczej.