Rozwiany Brak cycków można zrozumieć bo to w sporej mierze kwestia poziomu tłuszczu, a nie każda pani chce być ulana lub mieć silikony. Brak tyłka nie można zrozumieć bo to w b. dużej mierze kwestia trenowania mięśni lub nie.
Kasia YO-l-ON Dziwny temat Co w nim dziwnego? Takie ankiety przeprowadzają poważne magazyny np. francuski “Masculin” (tam zwyciężyły pośladki). Na każdym kobiecym forum dziewczyny się nad tym zastanawiają, chcemy wiedzieć co się Wam podoba - postanowiłam więc zapytać. Jak Ci się temat nie podoba to nie wchodź Niuniuś.
Nieogradowany Kasia Jak Ci się temat nie podoba to nie wchodź Niuniuś I to jest baba z jajami! O taką forumowiczkę nic nie robiłem!
YO-l-ON Kasia Jak Ci się temat nie podoba to nie wchodź Niuniuś. Dobra niuniuś, to idę xD A jeśli nie rozumiesz jako kobieta, dlaczego temat jest dziwny, to ja Ci nie będę tłumaczył😉
KimUnJest Kiedyś tylko cycki! Dzisiaj to symetria sylwetki, po prostu, z delikatnym wskazaniem na cycki. Co ciekawe kiedyś podobały mi się tylko duże, ale teraz uważam, że nawet małe wkomponowane w dobrą sylwetkę są fajne 😉
Kasia YO-l-ON A jeśli nie rozumiesz jako kobieta, dlaczego temat jest dziwny Domyślam się Miś o co Ci chodzi - pewnie te wszystkie bzdury z “uprzedmiotawianiem kobiet” itd. 🙃 Ja tam lubię jak faceci gapią się na mój tyłek czy piersi. You can look but you can’t touch 🤣 Lubię też popatrzeć sobie na skąpo ubrane hostessy czy modelki. Wszystkie lubimy się podobać, o uprzedmiotawianiu kobiet mówią głównie feministki które rzadko wyglądają dobrze i mają ból tyłka 😂
Themotha Kasia Ja tam lubię jak faceci gapią się na mój tyłek czy piersi. Szanuje za kryptoreklame, lubię inteligentne kobiety! 🤩
YO-l-ON Kasia Domyślam się Miś o co Ci chodzi - pewnie te wszystkie bzdury z “uprzedmiotawianiem kobiet No to się źle domyślasz. Ale jak napisałem, nie będę Ci tłumaczył xd Kasia Ja tam lubię jak faceci gapią się na mój tyłek czy piersi Nie wątpię😉
Kasia YO-l-ON nie będę Ci tłumaczył Fajny jesteś Miś: dziwny ten temat co w nim dziwnego? nie będę Ci tłumaczył 🤣🤣🤣🤣 co za typ