Themotha Akurat Zajączkowska dla Von Der Layen to prowincjonalna gąska bez wpływów i zaplecza politycznego. W dodatku przyjechała z kraju który jest zarządzany przez jej wasali, więc takie wystąpienie spływa po Niej jak po kaczce.
Oczywiście, że tak ale jej wypowiedź nie była do von der leyer, tylko do Polaków, jednak ja nie o tym nawet.
Mi chodzi o to, że stary komuch(jak komunizm lubi wolność słowa to my Polacy wiemy) jest bardziej tolerancyjny niż postępowa, “tolerancyjna” lewica.
Themotha Poza tym umówmy się, bycie opozycjonistą dziś to najlepsza robota świata, nie masz realnego wpływu na to co się dzieje, ale na tyle poparcia że dostajesz się do eurokoryta i tam krzyczysz że Ci się unia nie podoba, jednocześnie zgarniając grube pieniądze nie robiąc nic, piszę tu o Zajączkowskiej, bo co jej pierdolenie realnie zmieni?
Niby nic ale z drugiej strony przedstawicielstwo takich osób w parlamencie pokazuje, ze cała Europa nie jest entuzjastami wszystkich tych spierdolonych zielonych, czy niebieskich transformacji.
Poza tym tacy ludzie będąc wybieraniu pokazują, że osoby, które są sceptyczne tym wszystkim pomysłom nie są same, że ktoś tez głosuje przeciwko. Inaczej takie osoby jak ja kompletnie by zrezygnowały, przecież wszyscy chcą tej spierdoliny, skoro takich osób jak ja jest promil to co z tym zrobić? Jedyna opcja to spierdalać.
Jeżeli już chcemy trzymać się standardów “demokratycznych”(taa UE to ostoja demokracji gdzie się nawet głosów nie liczy xD).
Ja to myślę, że lewactwo samo rozpierdoli Europę i UE. Trzeba szykować plany ewakuacyjne.