Sydney Makumba dupczy siostrę (zamężną) swojego skośnego Pana a nasza kunoichi jest (a jakże) lesbijką. Zagadka na dziś to kto jest autorem scenariusza do tego arcydzieła? Myślę, że dokładnie jesteście sobie w stanie taką osobę wyobrazić a odpowiedź znajduje się poniżej: Gruba baba z zaimkami (pomimo, że żeńskie, to i tak hatfu! na to gunwo) Zwiastuję wkurwienie Japończyków level over 9000. XD
Themotha Sydney Ja pierdolę. Komuniści i ich centralne planowanie. Inny zjeb z czerwonych formacji Ikonowicz powiedział kiedyś że aby odciążyć kobiety które zajmują się domem… to trzeba im dojebać podatkiem za ich prace w domu 🙂
Nieidealny azagoth Bardzo smutne rezultaty udawania, że ludzie chorzy psychicznie są normalni. Czekałem na jakieś porządne zakończenie..
azagoth Nieidealny Czekałem na jakieś porządne zakończenie.. Bez odpowiedniego leczenia, z pewnością nastąpi szybciej niż później.
Nieidealny Pomijając już samą niedorzeczność tej sytuacji, to “mleko” musi być super zdrowe.. takie dojebane miksem hormonów…
Nieidealny Hah, zabawne badanie, które stwierdza, że masz większe szanse być lewakiem jak.. jesteś po prostu kurwa brzydki.
azagoth Panie @Szarak , Patrz Pan co tam Pańscy idole z normalnych liberalnych odjaniepawlają. Oni sami nie wierzą w te brednie, w które Ty się tak wkręcasz i o które “wojujesz”. Nie warto.