Cortazar @Nieidealny Przegrał na własne życzenie i jeszcze niepotrzebnie ryzykował pogłębienie kontuzji. Zupełnie bez sensu zachowanie w obecnej sytuacji. Jak dziecko. 🙁 To rzucanie się do piłek można interpretować jako walka ale ja bym to określił jako głupota i brak taktyki. Marnował wygrane piłki ale cóż, zdarza się. Może miał słabszy dzień. Co nie tłumaczy dziecinady na koniec. Zabandażowana noga i sruuu… Co on myślał, że to rozrzuca (rozchodzi)? A za chwilę olimpiada na której dziennikarze już mu trzy złote medale zakładają…. 😶
Themotha Cortazar Paradoksalnie Anglia zagrała najlepszy mecz w tych mistrzostwach. Osobiście uważam że wygra Hiszpania Natomiast w Copa America w finale Argentyna gra z Kolumbią
Nieidealny Themotha przychylam się, niespodziewanie dobry mecz. Zobaczymy jak będzie w finale nie sądzę że utrzymają poziom…
Cortazar Też stawiam na Hiszpanię, zdecydowanie najlepsza drużyna tych mistrzostw ale musi to potwierdzić w finale.
Cortazar Wisła Kraków wróciła do europejskich pucharów po 12 latach i wygrała 2-0 z zespołem z Kosowa.
Ladon Cortazar Porażka po zaciętym tie-breaku 3-2 i nie obronimy tytułu. No cóż - tam akurat Grbiciowi zachciało się robić selekcję na Igrzyska, po czym i tak postawił na swoich, “sprawdzonych” w boju żołnierzy. Jeśli nie zdobędzie medalu, może już nie wracać do Polski.
Cortazar Krejcikova wygrywa Wimbledon. Paolini, w ćwierci Polka, przegrywa drugi z rzędu finał wielkiego szlema. 🙍
Nieidealny Themotha Anglia ostatnie spotkanie rozegrała niespodziewanie dobrze, jeśli utrzymają taki poziom to Hiszpania może mieć ciężko… Jednak myślę, że Anglicy szybko dostaną bramkę a dalej pójdzie z górki i Hiszpania ich rozjedzie. Zobaczymy.
Cortazar Hiszpania wygrała a Anglicy jakby nie było obronili tytuł wicemistrzów. 😃 A tymczasem Jan Zieliński wygrał Wimbledon z mixcie.