Nieidealny Żeby nie było - nie mówię, że WSZYSTKIE kobiety takie są - to wyjątkowo spierdolony egzemplarz, których coraz więcej niestety. A zresztą, obejrzyjcie sobie sami.
Osobiście uważam że nie ma bata by w trakcie trwania relacji nie dostrzegać czerwonych jak Leszek Miller flag. Kobieta z tego materiału to chora psychicznie psychopatka. Tacy ludzie w połączeniu z atrakcyjnością fizyczną, sieją w życiu innych ludzi prawdziwe spustoszenie. Pytanie jest, dlaczego ten mężczyzną mimo wszystko zrobił z Nią dziecko?
Koleś był z Nią przez sześć lat w związku. Na bank dostrzegał chujowe zachowania i jazdy, dlaczego w takim razie z Nią był?
I żebym był dobrze zrozumiany, nie wybielam tej kurwy, tylko staram się patrzeć na całokształt, bo byłem takim gościem jak ten z filmiku, na szczęście w moim przypadku z racji lęku wejścia głębiej w relacje, wychodziłem z Niej zawczasu, choć tłumaczyłem sobie że zachowania mojej ówczesnej kobiety to normalka. Dziś z perspektywy czasu wiem że była jebanym toksykiem trującym życie innym ludziom, zrozumiałem też czemu z taką się spotykałem i dlaczego nazywało się to syndromem bohatera
Dziś z perspektywy doświadczonego gościa, jeżeli wiem że dany system mi nie sprzyja, to w niego nie wchodzę. Kobiety dziś mają wszelkie prawa, mężczyzna jest nikim, po co się w takim razie w to pchać i podpisywać kwity które są dla mnie niekorzystne?