Zeki Zauważyłem od jakiegoś czasu że wymusza na mnie pewne zachowania, na przykład o coś zapyta, na przykład ja potrzebuje czasu na odpowiedź a ona od razu “no to ja sobie już dam radę” zaczyna mnie to wkurzać już
Powiedz jej o tym i postaw granice. Pozwolisz raz, wymusi poraz kolejny. A Ty będziesz się wkurwiał milcząc myśląc że Ona cudem się domyśli o co Ci chodzi
Zeki związek ze podobają mi się inne kobiety,
Oczywiście że normalne. Nie polecam zdrad, ale masaż u młodej jędrnej cizi już tak 🙂
Zeki bo zacząłem mieć inne priorytety w życiu i seks nie jest już aż tak istotny jak kiedyś
Wszystko się kiedyś nudzi. Z pewnych rzeczy się wyrasta, albo zmienia o nich pogląd kończąc na zmianie życiowych priorytetów. To dobry znak, bo wtedy się rozwijasz
Związku bym nie kończył, jeśli reszta dobrze funkcjonuje. Może potrzebujesz więcej przestrzeni, albo po prostu nie gloryfikuj tak relacji z kobietami.
Tak czy siak, pogadaj z nią o tym co Ci przeszkadza, zajmij się swoim życiem a kobiety traktuj jako towarzyszkę życia która jest tylko i aż dodatkiem, niczym więcej, nie bój się być sobą i wyrażać siebie, nawet jeśli taka postawa może zakończy związek 🙂