Dokładnie. Wszyscy oszukują. Oglądałem Hołownie u Stanowskiego i stwierdzam że Pan marszałek jest tak zakochany w sobie z wzajemnością, że odczuwałem to nawet przez monitor. W dodatku jest niesłychanie pazerny na władze i pochlebstwa, co czyni go z gruntu niebezpiecznego człowieka na takim stanowisku. Poza tym sposób jego wypowiedzi i tania gestykulacja rodem z TVN-u przydałaby mu się do handlu dywanami z Bułgarii a nie na prezydenturę 40 milionowego kraju.
Wczoraj tylko rzuciłem okiem na debatę w Republice. Trafiłem akurat na moment w którym Braun zadał pytanie komunistce Senyszyn, która poraz kolejny wystąpiła z tymi czerwonymi korkami analnymi na szyi. Braun zapytał czy z racji tego iż ma sześć mieszkań udostępniłaby je Ukraińcom albo inżynierom z Afryki. Powiedziała że nie, bo jej mieszkania to lokata na przyszłość. Czyli jak na przedstawiciela czerwonej hołoty, która uwłaszczyła się na tym biednym kraju jak pasożyt, ma podejście bardzo kapitalistyczne. Konkluzja była taka że to Państwo ma się zająć problemem inżynierów i fizyków kwantowych sprowadzanych Nam przez różnej maści politycznych przestępców, ale nie Ona. To zwykły Kowalski ma wziąć na siebie ciężar problemów które ktoś nam stworzył, jakbym kurwa z racji tego że mieszkam w Polsce był winien czarnuchowi z Somalii czy innego parapaństwa wikt i opiekunek.
W ogóle sytuacja z Senyszyn którą różne media pokazują jako fajna babcie, przypomina mi sytuację jak to ocieplany był wizerunek Urbana, który na szczęście już zdechł. Senyszyn jak pisałem wyżej jest przedstawicielem tzw kawiorowej lewicy, która uwłaszczyła się na moim państwie, czyniąc np z rodziców czy dziadków tych dzieci którzy łykają wizerunek fajnej babci niewolników, którzy całe życie musieli się starać by związać koniec z końcem. A tu cyk Pani Senyszyn ma sześć mieszkań a jej fanów nie stać na żadne nawet jakby wzięli kredyt razem z rodzicami.
Dobre wrażenie zrobił na mnie Marek Woch. Mentzen mi nie pasuje i mnie nie przekonuje Reszta to dramat. Przegranym jesteśmy my wszyscy a wygra znowu Układ Magdalenkowy