Nieidealny Co innego pomówienie ramadanowej osoby - bo odbywa się to z powództwa cywilnego. A co innego gdy pierdolisz i uderzasz w osobę sprawującą najwyższą funkcję w państwie. Obyś nie musiał się o tej różnicy dowiedzieć od smutnych panów. Bo tu nie chodzi o Owsika 😉
Bla bla bla.
Sam publicznie mówił, że brał udział w ustawce psuedokibicowskiej - Johnny przecież tutaj sam wklejał artykuły karne za które powinno się odpowiadać.
Robienie z prezydenta świętej krowy jest trochę bekowe.
Codziennie na publicznych nazywa go tak dziesiątki tysięcy osób - jeszcze gorzej.
Już widzę, jak ściągają każdego bo mu źle w internecie coś napisał.
To jest chyba bardziej takie niespełnione marzenie pewnych środowisk, żeby liderów politycznych traktować tak jak to robili wiele lat temu. Powiązane ściśle z konserwatyzmem.
W Polsce się nawet za zniesławienia śmieszne wyroki dostaje.
Przykładem zniesławienia/pomówienia jest gadanie o tym, że Tusk jest niemieckim agentem.
Tu jest granica przekroczona a służby nie reagują.
A środowiska prawicowe na pomówienia jego nigdy nie reagowały - bo same go tak atakowały. Xd
Widzisz żeby środowiska prawicowe się ograniczały do jebana po PREMIERZE Polski który jest ma de facto najwięcej władzy w państwie? No właśnie.
Ale tutaj chodzi o prawaka Nawrockiego - więc już sytuacja wygląda dla niektórych inaczej…
@Nieidealny Mam więc proste pytanie…
Ile razy w ciągu tylu lat oskarżenia Tuska o bycia agentem zwróciłeś tej osobie uwagę, że go pomawia?
Możemy wziąć pod uwagę nawet okres bycia premierem - zaczczytnej funkcji w kraju.
Bo ja wiem, ile razy tutaj nawet na forum był nazywany i nigdy sobie nie przypominam, byś zareagował…