4 lata
Nieidealny Jak długo ze sobą jesteście? Ile macie lat?
4 lata, oboje jestesmy po 30. Ja mam 37 lat a Ona 31
czasami tak, czasami nie mam ochoty, wiesz, powiem ci ze kiedys mialem wieksza ochote na seks, ale go nie mialem, dzis mam znacznie znacznie czesciej i sie nie chce az tak, poza tym tez mam sporo innych rzeczy, i czasami wstyd sie przyznac ale wole np isc pograc z kolegami w koszykowke
Nieidealny No to opowiadaj jak to wyglądało wcześniej…
No seks w zasadzie na zawolanie, ale od jakis kilku miesiecy czestotliwosc spadla raz na tydzien
azagoth est jakaś tajemna reguła, która mówi, że seks musi być spontaniczny?
no nie ma
azagoth Jeśli Twoja kobieta wymaga spontaniczności to niech ona będzie odpowiedzialna za inicjowanie
ona dosc czesto inicjuje wiesz?
od kilku miesiecy
JAL Skoro tak - jaki cel ma planowanie? Czy “umowa” nie miała w jakiś sposób sprawić, byś poczuł się bardziej “zabezpieczony/zadbany” seksualnie lub ewentualnie nie miała zabezpieczać realizacji twoich fantazji?
seks jest dosc podobny, raczej nie ma tu kwestii jakis fantazji moich, ktore chcial bym realizowac. Ogolnie sama jakosc seksu jest spoko, po prostu powiem ci ze jakos seks mam wrazenie spadl z hierarchii rzeczy bardzo waznych, ktore kiedys byly dla mnie wazne, i moze tu jest problem ze az tak nie potrzebuje mocno jak kiedys