To działa w dwie strony, pozostając anonimowym możesz ściemniać i wykreować dowolną personę - dopóki nikt Cię nie zweryfikuje w prawdziwym życiu możesz być milionerem, umawiać się z laskami 11/10 i udawać sam przed sobą, że wszyscy zazdroszczą Ci twojego życia.. Był tu taki jeden kiedyś 😉
CampusExplorer Swoją drogą to to forum ma już 5 lat, a ja się dopiero teraz o tym dowiaduję 🙂
Dlatego zdecydowaliśmy o zmianie domeny jak nadarzyła się okazja.
O wiele łatwiej łapać interesujący nas ruch w ten sposób.
CampusExplorer Jak można pozwolić by pracodawca pisał do Ciebie na Twój prywatny komunikator?
Wiesz, zależy jeszcze od relacji ale ogólnie masz to na co sobie pozwalasz.
To można sobie na FB wyłączyć - polecam. (niestety za każdym razem gdy zmieniasz urządzenie trzeba wyłączyć ponownie)
CampusExplorer Fora są ,zawsze były i mam delikatną nadzieję BĘDĄ miejscem gdzie jest porządek, a My jesteśmy na Swoim Podwórku, którego nie wypędza Nas algorytm czy inny szczur udający tego kim nie jest.
Chcę mieć nadzieję, że tak właśnie będzie, idzie teraz odbicie wahadła w druga stronę więc może jeszcze nie wszystko stracone - ale całościowo nie mam zbyt wielkich nadziei. U nas w kraju już są srogie zakusy na przepisy o “mowie nienawiści”, które jeśli zrealizowane w najostrzejszej wersji - praktycznie zlikwidowały by fora tego typu.