Nieidealny Na Tinderze sytuacja nadal wygląda dość jednostronnie. Kobiety odrzucają dziś już 95% męskich profili - kiedyś było to „zaledwie” 80%, więc selekcja wyraźnie się zaostrzyła. Mimo to, wybrańcom w 36% przypadków udaje się uzyskać dopasowanie.
Też ostatnio to widziałem, nieźle ale z tego co wiem inflacja hipergamii już dawno określiła 180 cm jako “niskich”. XD
95% mężczyzn jest nieatrakcyjna w oczach kobiet. XD
Zaraz ktoś powie, ze przecież to Tinder a nie realne życie no ale ponad połowa ludzi w USA w wieku 18-29 lat uzywa takich aplikacji, zapewne gdy ze zbioru wywalimy ludzi w relacjach okaże się, że jakieś 70%+ singli ich używa.
Koneser Łatwiej podjechać na lokalne dożynki, mniejsza konkurencja, taniej i masz pewność tego co widzisz.
A przejeżdżałem ostatnio przez kilka wsi na pomorzu i widziałem takie dożynki w małej miejscowości, o dziwo było tam trochę fajnych dziewczyn, ale to takie 16-20 lat.
Dużo mniej się widuje w Polsce powiatowej kobiet 20-30 lat, jeżeli już to pchają wózek albo mają brzuszek ciążowy. 😃
azagoth oraz -10 lat
Moja najkrótsza w życiu randka, trwająca około 3 sekundy, była właśnie z taką damą
O KURWA JA TEŻ XD
Natomiast sam wielokrotnie słyszałem, w tym od mojej obecnej partnerki (nie poznanej na apce), ze dobierałem niekorzystne zdjęcia.
Ja im wtedy mówię, że to że się wyszło na zdjęciu “niekorzystnie” znaczy tyle, ze tak się wygląda na żywo i to się tyczy ich także. XD
Być może wrzucając zdjęcia realne a nie podpompowane robiłem sobie na niekorzyść, gdyż kobiety solipsystycznie odbierały moje niekorzystne zdjęcia jako te podpicowane i gdybym zrobił odwrotnie i okazało by się na miejscu, ze zamiast wyglądać lepiej niż na fotce wyglądam gorzej byłoby mi to wybaczone, gdyż kobieta zrobiła to samo. XD
Nie mniej chuj mnie to obchodziło w sumie.