Koneser Ja podziwiam jak ktoś mi mówi, że jest w związku z kimś spotkanym tam.
Nie tylko Ty masz takie odczucie.
Koneser Tam to można się oszukiwać, ale chodzi tylko o taniec godowy i kopulację.
Tam to jedno wielkie oszustwo, szczególnie jeżeli chodzi o boosty i konto premium
Koneser To jeszcze istnieje? To było dobre naście lat temu,
Istnieje, tak było dobre do epidemii.
Koneser potem stał się to portal bardziej dla geriatrii (z tego co pamiętam) - nie wiem jak jest teraz.
Dokładnie, portal dla geriatrii, niestety aplikacje typu Tinder udusiły to miejsce, przebijają się przez te polską produkcję.
Koneser Na tinderze też, po pewnym czasie człowiek się przyzwyczaja, że rano zbiera swoje rzeczy i cichaczem znika.
Jeszcze przed epidemią i Tinder bardzo przypominał Sympatię. Większość ludzi w związkach jeżeli się tam poznali to jeszcze przed Covidem. Było tam normalnie, tylko szybciej niż na Sympatii.
Wraz ze wzrostem popularności apki zmieniali algorytm, dokręcali śrubę, dokładali i zmieniali pakiety, pojawiło się grono wysyłających Freda, scamy z Japonii, a resztę historii znamy z początku tej dyskusji.
Nie twierdzę, że można kogoś poznać, ale na pewno są diametralnie różnice niż z użytkownikiczkami Sympatii kilka, kilkanaście lat temu.