Dzięki, do pracy jeżdżę w garniturach, absolutne minimum sportowa marynarka i koszula - więc ładnie pasował.
Zdecydowanie nie, miałem luźną kasę, nie miałem zegarka “na co dzień” do biura i on miał nim być. Pasował mi do e klasy w coupe xD Dopiero teraz w ramach ciekawostki po prostu widzę, że ten model wzrósł o około 50% od ceny, którą dałem.
CampusExplorer Przed nią też mocno i pooowoli się zastanawiałem nad zreperowaniem starych klasyków z szuflady, a potem trach!
Jeśli naprawa ma finansowy sens to jak najbardziej, naprawiaj, nie stracisz. Naprawa zegarków które taniej możesz po prostu kupić sprawne lub lepszym stanie nie ma wielkiego sensu - chyba że robisz to sam hobbystycznie.
Bardziej “nie spada”, nie zwracałem uwagi, pokazuje wykres naświetlenia więc wiesz ile miał słońca ale nie przelicza tego na ile czasu mu to dało (albo nie zwróciłem uwagi).
CampusExplorer Panie, głowę mi psujesz, normalnie całkiem niezła maszyneria…
patrzyłem sobie na zdjęcia, to nawet fajnie na GPS pokazuje wszystko.
Nom, jedyne co to 51mm nie na każdym nadgarstku będzie dobrze wyglądać o czym warto pamiętać (a to w nim bateria jest największa). Myślałem, że to nie będzie aż taka dramatyczna różnica między fenixem 7 w 47mm ale zdecydowanie jest.
Dodatkowo dali mi około 15% rabatu na czacie od ceny wyjściowej na stronie garmina UK (nie wiem czy dlatego, że już miałem poprzedniego czy każdemu dadzą..)
Miałem zegarki które trzeba ładować co kilka dni, żadna przyjemność i jest to bardziej uciążliwość. Ten daje znać jak zostało mu 24h prądu i wtedy najczęściej go ładuję. Na co dzień zapominam że trzeba go ładować bo nie jest to po prostu stałym problemem. Możesz luzem polecieć na 2 tygodnie wakacji i nie brać kabla do ładowania ze sobą jeśli naładujesz go przed wyjazdem.