Tak, to temat dla tych, w sumie to dla wszystkich, którzy żyli i pamiętają jeszcze czasy przed epoką smartfona.
Chodzi mi o zwykle urządzenia cyfrowe, jak np. MP3, aparat cyfrowy, czy tego typu kamera.
1.Pewnie macie to jeszcze w domu
2.Ciekawe historie z tymi rzeczami związane
- Korzystacie jeszcze czasem?
To ja zacznę na początek
https://www.optyczne.pl/696-Sony_DSC-W115-specyfikacja_aparatu.html
W 2008 to było coś. Już sama reklama “Cyber Shot” niezmiernie mi się podobała. Długo czekałem i zawsze chciałem przesiąść się na cyfrowe fotografie. Pierwsza rzecz, na którą zarobiłem w Polsce na zbiorach(chyba przez tydzień)
-jeszcze długo każdy mi mówił, że dobry zakup, bo 4 zoom
-karta pamięci przewyższala kosztami sam aparat😁
-tak powstawały moje pierwsze filmiki na YT
-zrobił w przybliżeniu tak z 15 tys fotek
-przemierzylismy Europe kilkukrotnie, choć najwięcej zdjęć robił w Polsce, a ja uczyłem się jeździć starym (wtedy nowym)samochodem rodziców
-zdaliśmy nie jeden egzamin, i wyniósł od groma notatek i innych rzeczy na karcie, można powiedzieć, że to dzięki niemu zawsze mieliśmy notatki,wszystkie,
- u pewnej niewysokiej brunetki zobaczyłem na półce dokładnie taki sam, inny kolor obudowy, wtedy wiedziałem że musimy się spotkać i to nie jeden raz,
-przeszedł że mną w ch…… URBEXÓW i na cykał tyllle fotek że stref opuszczonych, że głowa mała,
-był że mną w pracy, nawet daleko
-kiedy wyczerpałem baterie w Oleśnicy, pewien miły Pan z Media Ekspert, podładował mi ją, 3,5 h spaceru po mieście i nikt nie miał wontow, że co ja chcę każdy pomocny
-zrobił mi zdjęcia pamiątkowe, selfie też, z większością ludzi, na których koncertach byłem,
-moje pierwsze zdjęcie na socialach też dzięki niemu,
-na pełnej bateri robił 420 fot. Jeszcze dziś daje połowę z tego.
-to nim zrobiłem pierwsze zdjęcie, które było początkiem randek typowo z internetu,
-miał skórzany pokrowiec w zestawie,
-upadł mi w górach, ale nic poważnego mu się nie stało,
-dzisiaj trochę zawodzi pokrętło zmiany trybów foto
-chyba jedyna rzecz, którą wykorzystałem na maksa od zakupu do samego końca
Teraz Wy