Rozwiany Jednakże ciekaw jestem jaki byłby los apki, która stawiałaby na jakość.
Przypuszczam, że nie zarobiłaby na siebie?
Dosyć podobny jak kindera.
Problem z apkami jest taki,że
-masymalne spłycenuie użytkowników,prkatycznie niczego się o nich nie dowiesz,(to jakie ma hobby,dziecko i woadomo męża też)
-algorytm ,który dosłowinie choo…. wie jak działa, pewnych rzeczy po prostu nie przejdziesz,on Ci nie pozwoli para to 2 utraconych klientów,
-kilka różnych pakietów premium,
-dziwni ludzie, którzy też do pieca swoje dołożyli,
Nieidealny Logujesz się do mObywatela i pokazuje Ci że Twoja wybranka została już “przyznana” i jest w drodze 😉
Trochę to Orwellem trąciło…lepiej niech tego nie robią.
Rozwiany Dawniej były biura matrymonialne i jakoś dawały radę łączyć ludzi na wielu poziomach kompatybilności.
A dziś tylko morda się liczy.
Spróbujmy wrócić do tamtych czasów, w ramach wyboru i dywersyfikacji
Dawały, bo nie było alternatyw i… dziwnych ludzi. Dziś owszem przyszliby, ale raczej nie byłbyś zadowolony.
Wracając sentymentem dobre było “My Dwoje” -jeszcze kiedy nie było pretendenta do tron stron tego typu.
Tam był test osobowści na 400 pytań chyba…i rzeczywiście widziałeś procent spasowania i sam mogłeś sobie zagadywać ,nawet spasowanie pow.82% było zbyt mocne.
Baelish Czasy są inne, i nie ma co zyć w przeszości, i uprawiać retronostalgę.
Ale powspominać można.
Baelish dla Ciebie gotowanie zaczyna się od Terrine z Foie Gras z Konfiturą Figową i Redukcją Balsamiczną, Serwowane na Chrupiącej Brioche 🙂
A mi tak gotowała…a ja się wkurzałem bo mięsa mało…nawet mi szyneczkę kupowała…
Baelish To do mnie przemawia, dodałbym świeczki zapachowe, kule dyskotekowe i przytłumione swiatło w środkach komunikacji miejskiej.
Idealne warunki dla kieszonkowców, probsuję 😉
Rozwiany Obecnie mężczyźni tracą czas i kasę na bezskuteczne lajkowanie bo algorytm.
Czasem trzeba wyjść ze strefy komfortu i zacząć działać,wiem łatwo napisać, ale i tutaj są dobre historie,sam widziałem.
Oj masa, całe hordy…
"Wszystko w Twoich/Moich/Naszych rękach 🙂