Kaja Jak waszym zdaniem teraz przyciąga się normalnych, ogarniętych facetów — tak po ludzku, bez strategii rodem doradców miłości z Instagrama.
Fajna laska, która nie wkurwia za bardzo, co to oznacza? O tym dalej.
Kaja Czy facet w ogóle jeszcze lubi robić pierwszy krok, czy raczej czeka na jakiś wyraźny sygnał?
Różnie to bywa, niektórzy bawią się w PUA, za co potem dostają łatkę creepa, ja raczej czekałbym na jakiś sygnał, żeby podbić na ulicy bo każdy się gdzieś spieszy a takie randomowe podbijanie bardziej wkurwia, coś jak żul podbijający do ciebie z "kierowniku poratuj 2 złote na bułeczkę.
Kaja fizycznie też musi ci się ktoś spodobać
Kaja Pesel nie taki straszny u mnie- ciut ponad 30 a bagaż życiowy hmm no jakiś tam jest ale myślę że wszystko poukładane i uzdrowione
No dobra a Ty spełniasz wymagania ogarniętego mężczyzny?
Ja mam 33 i jestem ogarnięty i na ulicy aż tak wiele kobiet mi się nie podoba, szczególnie tych po 30.
Kaja Panowie nie widzą wtedy kobiety w spodniach
Wiesz co, z doświadczenia powiem tak “kobiety w spodniach” to z reguły idiotki mylące niebo z gwiazdami odbitymi na tafli jeziora.
Ich definicja noszenia spodni to uwydatnianie swoich negatywnych, sukowatych cech. XD
Kaja ogarnięta dojrzała więc
Co to znaczy?
Drugie pytanie jak definiujesz “ogarniętego mężczyznę”?
Kaja Bywanie we właściwych miejscach
Kaja Tindery, biura matrymonialne, wycieczki i eventy dla singli
COOOOO? XDDDD
Wiesz co oznacza bywanie we właściwych miejscach?
Masz jakieś zainteresowania? Wychodzisz gdzieś? Jak chcesz spotkać ogarniętego mężczyznę musisz bywać w takich miejscach, w których oni mogą przebywać.
Jak odpowiesz mi definicję twojego ogarniętego to możemy pomyśleć gdzie tacy chodzą, a może nawet jeżeli nie spotkasz faceta to zyskasz ciekawe zainteresowanie dla siebie.