azagoth nie rób za każdym razem takiego ankietowego zestawu pytań,
Wezmę to pod uwagę
ALE
te pytania to są po to, by utrzymać tok dyskusji na normalnym poziomie i w ryzach. Pozwalają krótko i zwięźle napisać mi o co chodzi. Bez pisania całych historii.
Po prostu najbardziej lakoniczna, treściwa forma przy jednoczesnym nakreśleniu o co mi chodzi. To pomaga. To takie “azymuty” w dyskusji.
azagoth Kto qwa lubi wypełniać ankiety???
Nikt nie lubi. Po to są numerki. Można sobie nawet wybrać z tego zestawu pytań 🤣
azagoth Mam też kilku bardzo bliskich mi ludzi z tego forum, których uważam za przyjaciół, z którymi mogę mówić o wszystkim i robić razem wiele rzeczy, które nas radują.
Fajnie, że możesz tak napisać o ludziach z którymi masz kontakt internetowy. I mniemam też, że i realny.
azagoth któremu mogę ufać, powiedzieć wszystko, zwierzyć się z rozterek i słabości.
No nie. Z kobietami to tak nie działa… Kobieta jak może, znając Twoje słabości to zawsze wykorzysta.
Przecież nawet Matka wie, że masz łaskotki…. Poważnie. Z kobietami tak jest.
Themotha To jeden z moich największych sukcesów, bo uważam że dobre i zdrowe relacje w dzisiejszym świecie, gdzie możecie się wspierać, pogadać o wszystkim i rozumieć, są na wagę złota.
O tak, szczególnie w dzisiejszych czasach.
Themotha Wiele znajomości natomiast rozsypało się po czasie, nie mam żalu, bo to były raczej pasożyty, niż znajomi.
Mówisz, że pamiętali o Tobie tylko coś potrzebowali?
Imbryk Przymiotnik “prawdziwych” bym usunął
Oj ja mam bardzo dużo w tej klasyfikacji poziomów.
Np znajomy z widzenia to nie ten, z którym pójdę na piwo.
A piwo to nie działka itd…poziomow Ci u mnie dostatek.
Imbryk Chyba, że ktoś cię oszukuje a ty się dajesz nabrać - może wtedy jest “nieprawdziwy”, ale o tym jeszcze nie wiesz.
Dlatego jest ten przymiotnik 🙂