JAL dzięki za odpowiedź. Mam takie wrażenie. Ale podkreślam, to tylko moje wrażenie, że faceci patrzą na takie długoletnie relacje trochę jakby ona straciła swoje kolory. To w sumie ciakawe zjawisko i zapewne bedzie w temacie moich rozmyślań. Jeśli chcesz coś więcej na ten temat napisać, to byłabym wdzięczna.
YO-l-ON Ja ze swoją wybranką stanowimy duet doskonały. Seks kiedy chcę, jaki chcę, nie ma żadnych humorów, zero shit testów, nigdy się nie kłócimy. Czasem tylko trochę się spieramy i przekomarzamy.
Najlepsza baba to własna graba 😆
Tak. Czy jakoś tak 😊
Iryd Pasje mamy oddzielne, lubimy odmienne rzeczy.
To podobnie jak u nas. Choć czasem w jakiś sposób łaczymy te nasze pasje naturalnie.
Iryd W ciągu dnia jesteśmy sobą zainteresowani: co u nas, jak się kto czuje, co się dzieje w pracy, wymieniamy memy, dużo żartujemy,
Rozumiem. U nas podobnie. Czasem zwyczajnie brakuje na to czasu, ale staramy się w taki dzień znaleźć chwile na krótki telefon. W weekend ja miałam szkołe, wiec zjadłam kolacje, która mi przygotował, wziełam prysznic i zasnełam.
Iryd rozważania natury egzystencjonalnej więc to też wałkujemy - generalnie rozmawiamy
Super. Mi się to odpala w momencie gdy jestem najbardziej zmęczona. Potrafie od tak nagle poczuć tak duże wzruszenie, że lecą mi łzy. Rozkminam o ludziach i świecie. I próbuje mu to zobrazować. Wtedy mamy najbardziej ciekawe dyskusje. Ale dużo też rozmawiamy o relacji naszej. Jak sobie radzimy z róznymi przeciwnosciami, jak rozumiemy nasze kryzysy i skąd to wynika. I zawsze dochodze do jednego wniosku, że nasza relacja jest dla nas obojga bardzo ważna.
Iryd Napewno czuję jedność i takie zgranie - my jakoś tak do siebie pasujemy.
Pięknie. Ale czuć od Ciebie taką pewnośc. Jak rozmawiałam kiedyś z @Kaja i Ona zapytała mnie jak poczułam, że to ten facet. To jej odpowiedziałam: bo to poczułam, bez wątpliwości, bez rozkminiania czy On chce. Dał mi pewność że jego słowa są spójne z tym co robi.
Ja ogólnie bardzo dobrze trafiłam.
Rozwiany Dziewczyny się dwoją i troją aby pokazać się w jak najlepszym świetle i jak zajebiście dbają o swoje związki
Jak mają związki o które warto dbać, to się dba.
Rozwiany Podczas gdy chłopaki mają wiele mówiącą postawę “no cóż jest jak jest”
Nie wiem z czego to wynika. Ale mam nadzieje, że @JAL co nieco mi rozjaśni. Bo zauważyłam właśnie, że jakaś taka postawa panuje. Mam pewną teorie, ale to jeszcze nie czas i pora na takie wnioski.
Eh Panie 🤣
Tak wgle @Rozwiany nie potrafie stwierdzić czy Cię lubie czy nie. Powiem Ci szczerze, że wydaje mi się, że realnie bym Cię nie polubila.
Themotha Bo żeby uzyskać pełen obraz relacji, warto było by zapytać mężczyznę czy potwierdza kobiece wnioski co do związku
A jak myślisz, czy twoja kobieta potwierdza twoje wnioski?