@Mitchi
Tak,tak mi się już tam znudziło granie na konsoli i to w ulubioną grę.Ale wszystko ma koszta-musisz poświęcić swoje najlepsze lata…no i byś jak adonis po siłowni..
Mitchi Zapomniałeś o zniżkach na Karcie Dużej Rodziny 😅 i cyk -8gr/l na Orlenie.
Pamiętam jak typ się kłócił że lidlach nie wchodzi ,tylko jedną zniżkę liczy,sam mu odblokowałem jeszcze jakieś na apce.
Mitchi Jeśli liczysz, że mając własną rodzinę będzie taniej i łatwiej to jesteś w ogromnym błędzie.
Zdaję sobie sprawę co będzie jak social opierdolą…ale zanim to nastąpi to już 10 lat mija,jedno pokolenie jest gotowe na wojnę ewentualną..
Mitchi Jeśli myślisz o samotnej matce z dziećmi, która ma jakieś zasoby to może przez chwilę byś miał to bajlando.
Jego trwało 3 lata, a potem rozkręciła mu firmę.
Także jak sam przyznał:
“Trzeba wiedzieć w kogo,gdzie a przede wszystkim kiedy się spuścić”
Coś w tym jest.
Mitchi Także pod tym kątem to gdzie się nie obrócisz masz plecy.
Lub wylądujesz u niej na kanapie.Ale najpierw trzeba-popatrz wyżej 😉
Mitchi Pierwszy raz wyczytałem, że posiadanie rodziny do sposób na oszczędności 🤣
Wyrzycałem śmieci,zachaczyłem o karton po elektrohulanodze…ktoś wyrzucił całe pudełko wraz z instrukcją-jakby nawet nie zamierzał tego nigdy reklamować…bloki socialne…i co teledysk nie pasuje?
azagoth Pisane było w sobotę w środku nocy.
Można się spodziewać luk w logice i myśleniu 😛
A jeszcze te kutasy wprowadzją prohibicję na noc-tak ,że nawet nie “przemyślisz wszystkiego z końcówką zapasu z Namysłowa”
A nawet to 4,50 wyprowadza Cię z błędu logicznego.
Kiedyś Singiel BRZMIAŁO DUMNIE.Coraz częściej mam wrażenie ,że wspierając jedną grupę zapomnieli o innych i po prostu ich duszą swoją polityką rozdawnictwa.
A KORWIN dobrze mówił- on nie wiem 6 dzieci ma? Ale wychował bez sociali.
Tylko jakaś kurwa to zinterpretowała tak jak widać na załączonym obrazku.
Nie ma praktycznie już pola do manewru gdzie nie ma podatków i państwo nie siedzi Ci na dupie niczym “szlachcic na kanapie”
Kiedyś spotykałem się z taką-“bardziej bogatą”, ciekawe czy ma też podobne wnioski?Miała mieszkanie,typ podskoczył -wyjebka za drzwi… i to się ceni.Może jeszcze kiedyś o Niej napiszę.
Praca w zarządzie ,reszta to treningi-co chcecie jaka dyscyplina?Najgorzej dla typa jak przyjdzie taka, no “Pani Croft”
Kiedyś bycie singlem, singielką było synonimem bycia wolnym, planowania życia wg swoich zasad.
Przez te 10 lat sytuacja uległa diametralnej zmianie i częściowo to przed czym broniłem się jak głupi ,powoli staje się kuszącą alternatywą…
Więc Hisense 75 i Play Station ,kim dzisiaj walczymy?
A ty skocz po browarek w lodówce się chłodzi…
Co myślisz ,że ja do roboty pójdę?
"Należy zacząć masową produkcję obywateli i obywatelek na potrzeby wojska, Spawania TIG …
A myślałeś o zabezpieczeniu na starość ?
Nie ma sprawy-teraz tworzymy łoczynie posagów"
WIEC ŻYĆ NIE UMIERAĆ!
Jedynie na pocieszenie mogę dodać ,że KARTA DUŻEJ RODZINY nie wchodzi na Namysłów.Ale przy cenie 4,50 to tak marne pocieszenie i 5,8 vol. a było 6 tak wiem to nie to samo szczyny leją tam.I jeszcze to zbankrutowało.
I 10 lat temu- "Staropramen w promocji było. Jest hajs jest impreza-my tu od tygodnia się bawimy.A sprzątać no i po co-ja tu całę Hradczany zubdowałem.Otwórz swój i poczuj się jak Wacław 3 ,czy kto tam zarządza….
A teraz nawet Ci w Opolu zbankrutowali,a Starej Pragi zupełnie już nie widzę…