Cześć,
Przede wszystkim fajnie,że coś już zdziałałeś i nie zacząłeś od aplikacji.
Illu11 spotykałem się z jakimiś laskami z tindera, ale nie czułem tego, jest to dla mnie mega nienaturalne, mimo to, wracałem do tego syfu przez następne 3 lata
I tu niestety jest stracony czas.Po prostu te aplikacje są tak skonstruowane ,żebyś szukał,a niekoniecznie znalazł.Ale to inny temat.
Illu11 Teraz już mam dość tych dziadowskich aplikacji,
Jedyna słuszna decyzja.
A jak chodziłeś na spotkania z ludźmi z Tindera to jak było? Rozmowy się nie kleiły co?
Illu11 Wychodziłem na jakieś spacery po mieście, próbowałem przełamywać swój wstyd i narazie uważam że jest lepiej,
Nie od razu wszystko wychodzi. Każda nowa umiejętność wymaga treningu.
Ale dobrze,że zaczynasz w takim wieku-możesz jeszcze wiele i szybko nadrobić.
Illu11 Gdzie szukać? Jak zaczynać rozmowy?
Tu też potrzebna Ci strategia-spoko to nie jest operacja speclajna po ropę,będzie prościej
1.Dobry otwieracz na początek rozmowy-musisz sobie ułożyć kilka, kilkanaście zależnie od sytacji i miesjca.
2.Podchodzenie-nie lubią bezpośrednio i na czoałówkę łeb w łeb,jak zagradzasz droge,
3Ubiór i mowa ciała to też ważne-bo czasami przekazujesz podświadomie informacje o sobie,
4.Gestykulacja nie nadmierna.
5.Miejsce gdzie? Do zastanowienia-tam gdzie chodzą ludzie w Twojej okolicy.
6.Jakie kobiety w jakich miejscach?Imprezy inny typ kobiet ,niż na siłowni.
7.Tak PUA z czeluści internetu,ale nie wszystko tylko te dobre materiały.
azagoth jeśli jakoś zagadywałeś na Tinderze to w realu rób dokładnie tak samo.
Troszkę zmień tekst, niekoniecznie bardzo bezpośrednio.Tutaj na Twoją korzyść zadziała wygląd, ogarnięcie, wcześniejsze doświadczenie.
azagoth Albo poszukaj gdzieś w archiwach internetu dobrych materiałow PUA
Dobra były…Ty weź napisz gdzie coś teraz można jeszcze znaleźć??????
Tego nie słyszałem-rozwiń.
azagoth A jeśli jesteś fchuj nieśmiały i masz kompletnie strach by zagadać to zacznij od prostego ćwiczenia
Zwykły gościu,ale najważniejsze.Jeżeli chcesz coś robić-to po prostu zacznij to robić.