@Nieidealny
Fajny temat.Dzięki.
Nieidealny Internet naprawdę jest niezniszczalny, wystarczy nadać dziwnej czynności angielską nazwę i już brzmi jak ekskluzywny rytuał wellness.
To trochę tak jakby wydać kurs lub książkę nt. “Jak zjeść śniadanie”? Też możnaby napisać kojene rozdziały o wartościach odżywczych,sztućcach, regionach itd i książka powstała.A kurs online? Też znaleźliby się amatorzy.
Nieidealny Z boku wygląda to bardziej jak ciekawostka z kategorii “pomysły, o które nikt nie prosił” niż cokolwiek rozsądnego.
W dobie SM jest pełno takich rolek na Insta czy Tik Toku.
Nieidealny Najbardziej bawi mnie nie samo to, że ktoś to robi, tylko ten cały internetowy marketing wokół takich rzeczy.
Marketing marketingiem,ale zobacz ,że znajdą się osoby chcące zapłacić naprawdę konkretne pieniądze za coś takiego.
Ewenement tego typu rzeczy jest serio “nie do uwierzenia”.
Dodatkowo ludzie potrafią czasami pokonywać setki km na tego typu eventy.Dołoż zaangażowanie ,pieniądze i regułę konsekwencji.
Po epidemii i rozwoju “życia online” wolą to mieć zdalnie.
I nikt dziś nie ściąga tego typu rzeczy na dysk (bo przynajmniej miałby do tego dostęp cały czas i fizycznie)a korzysta z platformy online.Wynajmuje to czasowo.To ewenement co mi się w głowie nie mieści.
To tylko pokazuje ,że można sprzedać praktycznie wszystko.I dobrze na tym zarobić,dobrze żyć.
Nieidealny Kiedyś ludzie po prostu szli na spacer.
Widzę,że nie tylko mi “marzą się” dawne czasy 🙂
Nieidealny żeby poczuć się bardziej “holistycznie”.
Efekt dbania o sibie.Czesto przesadnego.I mniejszy wysiłek niż siłownia.
Nieidealny bo wygląda to jak kolejny etap, na którym internet bierze przypadkowy odpał, daje mu angielską nazwę i udaje, że to starożytna tajemnica zdrowia.
Ale ludzie się na to łapią,kupują to.Wystarczy tylko dobry marketing z socialach.
Zakładasz grupę,ludzie się sami zapisują i masz grupę klientów, którzy sami do Ciebie przyszli, kiedy Ty jeszcze spałeś,myłeś zęby czy piłeś kawę.
Podręcznik “Kawa- tajemnica małej czarnej” i na okładce brunetka z Imbrykiem..
Mogę już zacząć pisać.