NimfaBezWody Jak to jest z tą rywalizacją, zazdrością wśród kobiet?
Występuje. Ludzka rzecz.
NimfaBezWody Tyle się tu przetaczało wypowiedzi o tym, że kobiety nie potrafią się wspierać, a jeśli się jednoczą to tylko wtedy gdy chcą się zwrócić przeciw facetowi
W danym kontekście (jednoczenie przeciwko męzczyźnie) pewnie bym się zgodził. Macie zaskakującą (jak na moje możliwości) zdolność do jednoczenia się we wspólnych sprawach. Piszę przede wszystkim o intencji jednoczenia się, niekoniecznie o umiejętnościach i ciągłości poglądu w tym znaczeniu.
NimfaBezWody stworzyło się naturalnie takie grono fajnych babeczek z którymi mogłabym konie kraść-
Fajnie, pogratulować. Życzę ci, żeby się utrzymały przy tobie podczas planowanego przedsięwzięcia.
NimfaBezWody Moim największym marzeniem, które cały czas powraca w mojej głowie jest stworzenie oazy wyciszenia i spokoju dla młodych kobiet, które potrzebują wsparcia i duchowego ukierunkowania.
Jak oceniasz liczebność tej grupy? Chodzi mi konkretnie o ten wycinek, który sam uważa, że tego wsparcia potrzebuje.
NimfaBezWody Od jakiegoś czasu poszukuje siedliska do zakupu, które pomogło by mi zrealizować to moje marzenie.
Jak sobie to rozpisujesz w biznesplanie? Czy bardziej kawiarnia? Dom samotnej matki? Miejsce warsztatów artystycznych? Świątynia dumania?
Jakie wpływy? Jakie wydatki?
Ogólnie w mojej okolicy konkurencja takich miejsc jest spora.