Nie kur…. NIE, tego już za wiele. 15 sms. Napadajo na Ukrainie, bombujo, nie bombujo, bombujo, nie bombujo, rakietujo, nie rakietujo, lotnictwo się podrywa, no niczym panienki na Tinderze Kur… Ileż można to samo ludziom pisać?
W niektórych urządzeniach dałem na bloka i spokój mam. Ale nie przeszło wszędzie. Jak zablokować to kurestwo? Ale wszędzie i skutecznie. Dawno temu napisałem do nich “odpierdolcie się ode mnie” i… Przestali pisać,ale teraz to nie przejdzie.
Na Ukrainie mają taką aplikacje TRWOGA u nas też wprowadzą?
Co za kutas te smsy wymyślił?
Czy teraz tylko będą rządzić strachem?Bo mi się wydaje, że tak. Ile można to usuwać z pamięci urządzenia.
Nie da się podróżować po tym kraju bez tego gówna w telefonie. A może im chodzi o to, żebyśmy to olali zupełnie?
“bombujo nie bombujo”
Uważaj na piecyki
Niebezpieczny przestępca (nie możesz spokojnie dupczyc w tym terenie), ale jak koła pojebali to nikt nie pisał…
Bombujo,burza(kilka kropli deszczu) no ch…. Wie co oni jeszcze wymyślą.że się kot na ulicy zrzygał po suchej Krakowskiej (czyli kot szlachcic nie golodupiec)
Ktoś podpowie jak to skutecznie pokasować, żeby od razu to w spamie lądowało?
Z góry dziękuję. I jebać te alerty i kutasa co to po wymyślał, siedzi i ma bezpłatne smsy do wszystkich.