Witam wszystkich, przeglądając proponowane jutuby trafiłem na kilka ciekawych sytuacji drogowych.
Generalnie lubię oglądać czasem takie kompilację, dają do myślenia i pomagają wyciągać wnioski dla siebie, bez uprzedniego “rozjebania się na drzewie”.
Wyobraźnia kierujących, ich znajomość przepisów, czy zwykłe buractwo czasem mnie zaskakuje.
Żeby nie było sam nie jestem nieskazitelny, nie jeżdżę 100% przepisowo, zapłaciłem kilka razy mandat ale jakoś tak w tym ruchu ulicznym staram się nie utrudniać życia innym i nie doprowadzać do kolizji nawet nie z mojej winy, w myśl zasady “żyj i daj żyć innym”.
Tu rozbawił mnie “pas dla karetek” i pretensje do nagrywającego. Sam miałem kiedyś sytuację, że kobieta prawie zepchnęła mnie z drogi a potem jeszcze miała pretensje. Ja w przeciwieństwie do nagrywającego starałem się uniknąć kolizji i pojechałem w swoją stronę.
Tu ekspresówka kobieta blokuje lewy pas jadąc 50 kph i bawiąc się telefonem.
Dlaczego warto mieć kamerkę.
Następny idiota w BMW.
O jest i audi.
Zachęcam do wklejania ciekawych znalezisk, sytuacji dziwnych, śmiesznych, kuriozalnych ale także tych pozytywnych na Polskich drogach i nie tylko.