Jasnie_wielmozny leto no napisałem - wniosek taki że najprawdopodobniej to próba wyłudzenia. Aaaaaaaa! Na jakiej podstawie jaki zbiór informacji może o tym świadczyć. Poza tym wałek na 900z zika? Nisko się ceni.
leto Jasnie_wielmozny niska kwota bo zapewne jak by szło w dziesiątki tysięcy to ludzie byliby bardziej skłonni weryfikować.
Jasnie_wielmozny @leto lewacka zarazo… Jestem ciekaw na podstawie jakich wniosków myszka wysnuła taką tezę, dowiemy się w końcu? Prosze o rozwinięcie po prostu.
leto Jasnie_wielmozny no nie będę Ci wklejał całej rozmowy. Głównie posklejanie różnych faktów z FB i innych socjal mediów.
Jasnie_wielmozny leto no nie będę Ci wklejał całej rozmowy. Głównie posklejanie różnych faktów z FB i innych socjal mediów. Kurwa nie wierzę w te dyskusję. Ujmij swoimi słowami skąd-taki-wniosek-czy-piszę-jasno?
Jasnie_wielmozny leto Dalsze pytania proszę kierować do mojej 🐭. AAAAAAAA nikt nie zna twojej myszki no kurwa , zaraz zejde
leto Jasnie_wielmozny nikt nie zna twojej myszki Chociaż jak byście nie byli tacy leniwi to byście bardzo łatwo znaleźli do niej kontakt 😃
Jasnie_wielmozny Słuchajcie zrobiłem mały research o @leto poszperałem tu i tam trochę na fb trochę w google i wychodzi mi, że to krzywa akcja z nim ale resztę info ma moja Myszka jakby co to do niej.
Sydney Jasnie_wielmozny moja Myszka jakby co to do niej Zrobiłem mały research i coś wiem ale nie powiem proszę się zgłaszać do mojej 🐭 po więcej szczegółów….
Themotha Jasnie_wielmozny Słuchajcie zrobiłem mały research o @leto poszperałem tu i tam trochę na fb trochę w google i wychodzi mi, że to krzywa akcja z nim ale resztę info ma moja Myszka jakby co to do niej. Też zrobiłem reseARCH o Tobie, pokręciłem się tu i tam, ale to do mojej myszki jak coś po szczegóły, mogę dać namiary 😄
Jasnie_wielmozny Ola Nie je się nad klawiaturą! Zawsze możesz tu i ówdzie wyczyścić wszystko chusteczką, zatroszczyć się o biednego artystę. Słuchajcie poszperałem tu i ówdzie o @Ola fb i google wszystko publiczne dostępne info i wychodzi mi krzywa akcja z nią.
Jasnie_wielmozny @Ola Namaluje cie jak jedną z moich francuskich dziewczyn. No chyba, że jesteś gruba i brzydka to wtedy tylko na mcflurry do maca i nara.
Themotha Jasnie_wielmozny No chyba, że jesteś gruba i brzydka to wtedy tylko na mcflurry do maca i nara. +200zł dopłaty za twarzowe 😃
Jasnie_wielmozny Themotha +200zł dopłaty za twarzowe 😃 O nie nie, piękne jest to co się komu podoba to, że idę tylko na mcflurry nie znaczy, że miałbym tak damę obrazić.