Imbryk Życzę Wam nowych sprzętów w kuchni i dobrego piekarnika, żebyście mogły gotować w niej jeszcze pyszniejsze rzeczy swoim czadom oraz piec różne ciasta Waszym bombelkom i innym czadom, jak te pierwsze czady są w pracy. Tak że ten, najlepszego :*
MalVina Imbryk Życzę Wam nowych sprzętów w kuchni i dobrego piekarnika, Takie mam marzenie, skąd wiedzialeś? Tylko w zestawie ze zmywarką, bo tego nie lubię robić 😅
MalVina Azizi w czwartek kolego, w czwartek 10.03 😛hahahha soooorrry dopiero zauwazylam ze Twoj post był do życzeń zeszłorocznych 🤦🏼♀️ Dziekuję bardzo szanownym Panom 😘
Imbryk Edit: zapomniałem dodać, choć o tym pomyślałem - również zmywarki Wam życzę i pralki nowej. Na wszystkich tych sprzętach życzę Wam aby Was te czady brały po kilka razy dziennie. To chyba wszystko.
Themotha Z okazji Dnia Kobiet życzę Wam spokoju ducha, dużo miłości, zdrowia bez którego nie zrealizujecie swoich planów i marzeń ;-*
MalVina Imbryk Czekaj, mówimy o nowej pralce czy o braniu na niej? 🤔 Branie na pralce jest zdecydowanie lepsze 🤣
MalVina Themotha a wtedy to lepsza stara pralka bo mocnien trzesie 🤣 Czyt. Do bzykania lepsza pralka stara wiec zyczcie nam nowych zmywarek i piekarnika 🤟🏻
Johnny Sydney Wszystkiego dobrego dla naszych witaminek z okazji dnia kobiet I TAK NIE ZARUCHASZ!!! Wybacz @Sydney - wiesz, że musiałem 😆
Themotha Johnny I TAK NIE ZARUCHASZ!!! Wybacz @Sydney - wiesz, że musiałem 😆 Mnie bardziej zastanawia to: