KimUnJest NimfaWodna Bilety będą drogie bo ja bede grała na kilka fletów, szukamy członków zespołu Bardziej poetycko erotycznego anonsu nie widziałem w internetach 😂
Themotha KimUnJest Bardziej poetycko erotycznego anonsu nie widziałem w internetach 😂 Lubie w Niej ten pazur 😁
NimfaWodna KimUnJest Bardziej poetycko erotycznego anonsu nie widziałem w internetach 😂 Dlatego Nike to była bogini zwycięstwa 😁 Jprdle uwielbiam być kobietą. @Themotha moje pazury są tajemnicą 😁 plecy Ci się zagoiły misu? Tuli luli sorry 😇
Themotha NimfaWodna 😁 plecy Ci się zagoiły misu? Nie zagoiły. Do tego mam obite jądra A jak Twoje policzki? 😅
KimUnJest Themotha A jak Twoje policzki? 😅 Policzki całe, ale migdałki ma aż fioletowe! 😂 Dip trołt dzifffko! 💪😂
NimfaWodna Themotha A jak Twoje policzki? 😅 Przeżyły 😁 efekt jak po botoksie 🤣 KimUnJest dzifffko! Hehehe 😆 poetycko
Themotha NimfaWodna efekt jak po botoksie 🤣 Botoks o białej konsystencji, magazynowany tydzień #jakkochatopołyka
NimfaWodna Ponadczasowy tekst piosenki. Dla wszystkich byłych 😁 Idź precz Do mamusi Do tatusia Do malucha Idź precz Pańska skórko Ósme cudo znów na rudo Powiedz że piję Że z tobą nie żyję Że taplasz się w nędzy Bo nie mam pieniędzy Idź precz Idź precz Idź precz Do rodzeństwa Do kołtuństwa Do szaleństwa Idź precz Lalko z pucu Kalkomanio głębszych uczuć Powiedz że z głodu Nie sprzątasz już w domu Nie zmywasz też naczyń Bo jeść nie ma na czym Idź precz Idź precz Do mamusi Do tatusia Do malucha Idź precz Pańska skórko Ósme cudo znów na rudo Idź precz Do rodzeństwa Do kołtuństwa Do szaleństwa Idź precz Na nocniczek Mama da ci possać cycek Masz tu gotówkę Leć po ciężarówkę I pakuj jak leci bo ty kochasz te rzeczy Dach bierz bez skrupułów Lecz zostaw mi ściany przytrzymam się muru Gdy będę pijany Idź precz Idź precz Idź precz Idź precz Idź precz Idź precz Idź precz