Anna Właśnie przeczytałam ze kilka dni temu odszedł. Szok miał tylko 42 lata. W tych piosenkach była dusza. Zajebisty był: 😢
leto Kasia to była ulubiona nuta moich dzieciaków, jak miały tak w okolicach 8 lat 😃 Mój mood today: Jezzzzuuuu jak mi brakuje niektórych ludzi, klimatów. FML.
Imbryk Ech, jak jestem nawalony to YouTube poleca mi sentymentalne ulubione starocie z lat 90. Wtedy jeszcze nie miałem internetu ani YouTube a takie rzeczy leciały w… telewizji Viva. Prosz Jprdl
azagoth Ktoś lubi Paradajsów? Słucham sobie Icon 30. I niby fajnie i ładnie gitary i brzemienie piękne i wokale dużo lepiej śpiewane i… odsłuchałem i nigdy więcej noe odsłucham. Włączyłem teraz “stary” Icon i jest to jak za pierwszym razem 30 lat temu - zajebiste fchuj. PS. Ale jestem stary. Najlepszy album mojej młodości ma 30 lat 😁
Imbryk Kitaro - Matsuri z babkami na chińskich instrumentach, potem dają solówkę. Wg mnie świetny mix energii męskiej (goście napierdalający na bębnach i perkusji, dyrygent chłop Kitaro) i żeńskiej (drobne paluszki na tych całych ginzhengach i przeróżnych harfach i dmuchaczki we fleciki). Monumentalne.
Johnny Tak, jak ptak łapie wiatr Gdy zwiększyła, gdy zwiększyła mu się klatka Już za półtora miesiąca kończy się moje dzieciństwo, a zaczyna dorosłość. Jeden z hymnów mojej młodości. Łza się w oku kręci.