leto Meg4tron Mam “Rozmyślania” Marka Aureliusza no ale, chuj. Czekają na razie półce na moje filozoficzne uniesienie Polecam przeczytać całość, bardzo dobry tekst, chociaż trochę przesiąknięty myśleniem wynikającym z ówczesnych realiów historycznych.
Nieogradowany Jasnie_wielmozny 33 nawyki (miliardera XD) Miliardeży, ci prawdziwi oczywiście, mają tylko 32 nawyki! Sprawdzone info!
Themotha Nieogradowany Miliardeży, ci prawdziwi oczywiście, mają tylko 32 nawyki! Sprawdzone info! Już widzę jak mieszkaniec małej wioski w Ugandzie czy Haiti, dzięki takim nawykom zostaje miliarderem. Jebane perpetuum mobile 😄 Te nawyki powinny rozwiązać kwestie głodu na świecie, takie proste i nikt wcześniej na to nie wpadł, boki zrywać 😄
Nieogradowany Themotha Wystarczy wstawać wcześniej, pracować więcej i kłaść się później! Jusz po 50 pokoleniach możesz zacząć żyć z odsetek! Procent składany, akcje, nieruchomości, nofap i zimne 🚿
leto Nieogradowany ewentualnie można zacząć od posprzątania swojego pokoju w chatce z tektury, @Jasnie_wielmozny twierdzi że to jest właściwa droga 😉
Nieogradowany leto chatce z tektury To mi się kojarzy z trzema świnkami. Czyli grill albo ruchanie, nie mogę się zdecydować.
azagoth A mi się te zasady bardzo podobają. Jeśli wyjąć dziwną formę językową to są super - podoba mi się zwłaszcza koncentracja na wartościach a nie na kobietach i ich zdobywaniu. Dzięki @Azizi