Cortazar Bardzo interesująca ta dyskusja, nawet tak średnio, powiedziałbym, że przeciętnie… 😃 Gość był sławny to o nim piszą, normalne. Gdyby nie był sławny to by o nim nie pisali. Tak czy owak umarł więc nie żyje. Peace.
TeFlon Themotha No i nic. Czy Ty potrzebujesz jakiegoś uzasadnienia każdego mojego postu? 🙂 Skoro cos insynuujesz to wypadaloby wyjasnic do konca o co ci chodzi. Wiec sie pytam.
Themotha TeFlon Skoro cos insynuujesz to wypadaloby wyjasnic do konca o co ci chodzi. Wiec sie pytam. Czy rozmowa z Toba musi byc tak męcząca? Gdzie i co insynuuje? Raczej piszę konkretnie o co mi chodzi. A nawet dobitnie to napisałem wczesniej. TeFlon Acha, czyli smierc np Freddie Mercury tez po co o tym pisac bo przeciez tak samo wazni sa inni ludzie. 🤣 Ty rozumiesz o czym ja pisze, czy po prostu pierdolisz bez ładu i skladu? TeFlon Co do Hitlera…whaat? Kto kiedykolwiek go podawal jako jakiegos artyste oprocz ciebie?? Co to za przyklady w ogole z dupy. Ja pierdole.
TeFlon Themotha Oczywiście że jest tak samo istotna, a nawet bardziej. Bo np dla matki śmierć jej dziecka, który jest nazwijmy to ‘‘przeciętny’’ jest znacznie bardziej istotna, niż śmierć artysty który nie wiedział o jej istnieniu Acha, czyli smierc np Freddie Mercury tez po co o tym pisac bo przeciez tak samo wazni sa inni ludzie. 🤣
TeFlon Themotha Ale to Ty zacząłeś ludzi wartościować, a nie ja. Podałem tylko przykład w postaci Adolfa, z którym de facto się między wierszami zgodziłeś 🙂 No chyba oczywiste jest ze sa ludzie bardziej i mniej wartosciowi w kontekscie calego spoleczenstwa. Co do Hitlera…whaat? Kto kiedykolwiek go podawal jako jakiegos artyste oprocz ciebie?? Co to za przyklady w ogole z dupy.
TeFlon Themotha Czy rozmowa z Toba musi byc tak męcząca? Twoj wybor. Skoro musisz miec ostatnie slowo to na pewno cie to meczy.
TeFlon Themotha Raczej piszę konkretnie o co mi chodzi. A nawet dobitnie to napisałem wczesniej. No widocznie to przeoczylem.
TeFlon Themotha Ty rozumiesz o czym ja pisze, czy po prostu pierdolisz bez ładu i skladu? Ewidentnie nie. Albo po prostu ty pierdolisz i nie potrafisz sie przyznac do tego ze nie masz racji.
Imbryk 50 lat, mógł jeszcze ze 40 pożyć. Może to już pisałem. Ale znowu - pożył pewnie kilka razy intensywniej niż przeciętny 50-latek.
Themotha TeFlon Popracuj nad zrozumieniem sarkazmu i ironii. Ziomuś, mam to wypracowane do perfekcji, inaczej bym z Tobą nie pisał 😄 😄