Reflux Rozwinąłeś trochę świadomości i już sodówka uderza do głowy.
Nigga nie masz pojęcia o czym mówisz. Ja potrafię jednego dnia wzruszyć się kilka razy zaśmiać do łez i być w 10 stanach od wielkiej patetyczną refleksji nad istotą życia po rozkładanie socjologicznego wpływu szkolnej 17 na świat. A przy tym wszystkim normalnie pracuje, funkcjonuje i z wierzchu tego nie widać. Moja głowa wygląda mniej więcej tak
JAL Spójrz na rozdźwięk pomiędzy tym, co piszesz tutaj: “chcę zamknąć japę i się zastanowić”, a pisanymi śmieszkami, heheszkami, którymi trollujesz np. Imbryka.
Jedną ręką szkicuje sobie dolinę Loary a po chwili rysuję gdzieś fiuta dla beki, mam tak całe życie.
To na pewno nie zaszkodzi dlatego często szukam kontaktu, żeby właśnie nie zapadać się w rozważaniach. Toksyczna izolacja to jeden z moich demonów.
Uwierz też, że mam na prawdę dostęp do kulturalnej śmietanki tego kraju i to wcale nie znaczy, że każdy z nich jest tak interesujący jak sądzimy.
Colemanka ludzie wybitnie inteligentni są zazwyczaj wybitnie nudni, dlatego że nie posiadają tej niepochwytnej umiejętności zabawiania grą słów czyli tego co damskie tygryski (niezależnie od poziomu intelektualnego) lubią najbardziej.
Nie to nie dlatego, ja przykładowo jestem zmęczony ludzką zawiścią, głupotą i banalnością dlatego nie mam ochoty na gierki. Męczy mnie to, bo rozpoznaje wampiryzm emocjonalny. A igrać słowem umiem i potrafię ale muszę mieć z kim zabawianie @Colemanka ek jak małpka w zoo mnie nie kręci.
Zgadza się