Rozwiany Starszy dżentelmen randkuje z młodą, atrakcyjną kobietą. -Wyjdziesz za mnie kochana? Nie za stary jesteś? Przypomnij mi ile masz lat. -Siedemset czterdzieści milionów dolarów O to całkiem młody jeszcze jesteś, chętnie przyjmę zaręczynowy pierścionek
NimfaBezWody azagoth Who the fuck is Marianna Schreiber? Była żona jednego PiSiora. O rozwodzie podobno dowiedziała się z mediów, czy coś takiego.
Rozwiany Ginekolog bada pacjentkę O matko, ma pani tam ogórka! -To nie to co pan myśli Hmmm? -To cukinia!
Rozwiany Gdzie jesteś? -W szpitalu, kuzyn nie może chodzić ani mówić O Bosze! Co mu się stało? -Nic, urodził się 2 godziny temu
Rozwiany Wiesz stary… przykra sprawa…widziałem w kostnicy zwłoki swojej byłej -Nadal się do ciebie nie odzywa?
Themotha azagoth Prawidłowo to powinno brzmieć “Europejskie wartości” - tak cenione przez tow. @Szarak Kilku ich tam było. Wspomniany Heusinger, Von Braun w NASA, Guggenberger dowódca U-botów a potem zastępca szefa sztabu NATO w latach 80, Tusk premier Polski