HodowcaKrokodyli VD mówi, że wiele modelek ćwiczy sporty walki. U niektórych znanych na świecie wygląda to tak:
Wiesz można ćwiczyć i ćwiczyć. Znam gości, którzy ćwiczą boks od 2 lat, płacą gruby hajs za treningi personalne boksu, sparowali oczywiście tylko z trenerem, który bierze od nich 2 stówy za godzinę i w walce modli się tylko, żeby nie uderzyć za mocno tak dobrego klienta bo nie daj Boże się zniechęci 🙂 Ci ludzie coś tam umieją, ale chłopaki z sekcji którzy napieprzają się tak naprawdę a nie w cieplarnianych warunkach, to po pół roku treningów ich robią jak chcą.
Fajne filmiki powrzucałeś, nie byłbym sobą gdybym ich nie skomentował 😀
HodowcaKrokodyli Adriana Lima - mówi, że zaczęła ćwiczyć boks w wieku 19 lat i jest to jej pasją.
Nie wiem ile ma lat, bo może 20, to nie ćwiczy tak długo 🙂 Sylwetkę bokserską ma w miarę dobrą, tylko ciężko z tej tarczy powiedzieć czy coś umie, ale jakbym miał obstawiać to umie.. Tylko nie wiem po cholerę pirat jej nabija tarczę na rękawicę na początku? Może chce jej jakoś zasugerować, żeby ją puknął 😀 Ale szacun, że chodzi do Gymu w Miami. Gymy w Miami są zajebiste, wiem bo też byłem 🙂
Są dziewczyny, które umieją boksować, ale akurat ta lalka nie umie 🙂
HodowcaKrokodyli Zdarzają się też ładne zawodniczki - poniżej zawodniczka boksu tajskiego:
Vandarieva to jest zawodniczka, która występuje na One. Nie ma co porównywać z tymi dziewczynkami na górze, to jest prawdziwa fighterka.
Żeby do mojej pseudo profesjonalnej oceny dodać trochę ludzkiego rysu, powiem, że wszystkie 3 bym puknął. Nawet po kolei, przed i po treningu 🙂