Kanał na Yt:
https://www.youtube.com/c/ImponderabiliaTV/videos
Przewija się przez niego dużo znanych osób, byłem nawet w szoku, jak zobaczyłem tam prezydenta Dudę, pomyślałem sobie, kim w ogóle jest ten gnojek 🙂 . Gdzieś usłyszałem, że to lewaki kanał. Tylko pytanie, czy dużo tam lewaków, czy sami lewacy. Bo jeśli dużo to ok. Ale jeśli sami, to jest tam parę osób, które mi nie pasują, albo przynajmniej nie są do końca oczywistymi lewakami. Mam teorię, że wiele aktorów, czy celebrytów, jest sponsorowanych, to znaczy, mają marny albo wręcz żaden talent, ale przez to, że są promowani, to nie muszą się martwić konkurencją, ale w określonym momencie robią robotę dla systemu. Jak na przykład ostatnio promowane szczepionki przez aktorów..
No, o ile nie ma co rozkminiać za bardzo takich person, jak ksiądz Szustak, Maleńczuk, Michał Piróg, Magna Mołek, czy Margaret.. etc..
No to takie osoby jak: Makłowicz, Natalia Kukulska, Chyra, Popek, Piotr Adamczyk już takimi oczywistymi ostojami lewactwa nie są, chyba, że może się mylę..
Zastanawia mnie z jakiego klucza są wybierane osoby, które się tam pojawiają.. co sądzicie??