[usunięty] Jasnie_wielmozny Dostaniesz foteczki i trochę nudesów Czyich? 😁 Imbryk Ja też… Czyżby tworzył się plan kolejnego zlotu? Przeprawa przez Alpy i Pireneje?
Jasnie_wielmozny [usunięty] Czyich? 😁 Kurwa, chciałem być taki drapieżny i tajemniczy ale widzę beton i brak wyobraźni MOJE KURWA, masz do wyboru łydki albo obręcz barkowa
[usunięty] Jasnie_wielmozny MOJE KURWA, masz do wyboru łydki albo obręcz barkowa Dzięki, mam własne 🙂 Colemanka Ptaka zwrotnego ewentualnie hiszpańskich feministek 😄 Ptaka zwrotnego hiszpańskich feministek? Nikt by się tego nie spodziewał 😀
Colemanka Jasnie_wielmozny Kurwa, chciałem być taki drapieżny i tajemniczy ale widzę beton i brak wyobraźni @“[usunięty]”#2 nie umie w tę grę zwaną uwodzeniem. Ewidentnie wypadł z wprawy/obiegu 😁
Imbryk Jasnie_wielmozny Kurwa, chciałem być taki drapieżny i tajemniczy ale widzę beton i brak wyobraźni Co? co?
Jasnie_wielmozny [usunięty] Dzięki, mam własne 🙂 Ja mu oferuje skok w bok z czadem a ten “mam własne” ja jebie…
[usunięty] Colemanka przecież ustaliłyście z @szamanka że jestem paskudny. Chciałem oszczędzić @Jasnie_wielmozny Jaśkowi rozczarowania 😁
[usunięty] Jasnie_wielmozny Ja mu oferuje skok w bok z czadem Dziękuję. Ja już mam czada w domu. Codziennie myję mu zęby, oglądając jego twarz w lustrze 🙂
[usunięty] Jasnie_wielmozny Nikt nie rozczaruje mnie bardziej niż ja sam siebie, no worries. Jak tak to ślij te nudesy 😆
Jasnie_wielmozny [usunięty] Jak tak to ślij te nudesy 😆 Teraz to się obraziłam i musisz mi kupić coś ładnego.
[usunięty] Jasnie_wielmozny Teraz to się obraziłam i musisz mi kupić coś ładnego. Tęczowa parasolka może być? 🙂 Ola Obręcz ma akurat spoko. Ma, to fakt. @Colemanka żebyś Ty widziała, jaką on ma spoko obręcz 🙂
Colemanka Ola Obręcz ma akurat spoko. Polecam. Ej no… teraz to ja się tak nie bawię, wszyscy widzieli, innym się proponuje (czemu @“[usunięty]”#2 jest uprzywilejowany?! 😠), a ja siedzę o suchym pysku 😰 Poproszę o nudes obręcz do wglądu.
Jasnie_wielmozny Colemanka Poproszę o nudes obręcz do wglądu. Nie ja skończyłem mój bardzo krótki romans z nudesami, mogę ci wiersz napisać to ciekawsze i to ci się bardziej przyda.
leto Obręcz? W sensie zaobrączkowany? @Ola tak się ohajtaliście rach-ciach, czy świrujesz pawiana z żonatym?
Ola leto tak się ohajtaliście rach-ciach godzę się powoli z tym, że to se ne vrati sad reactions only leto świrujesz pawiana z żonatym? fuuuj, do piekła
Colemanka leto Obręcz? W sensie zaobrączkowany? Szeroka obręcz barkowa, długie obojczyki -> czad -> mokro Hiszpankom w majciochach. Może pomierzcie te obręcze? 😉
Jasnie_wielmozny Ola godzę się powoli z tym, że to se ne vrati A może cię shittestuje? Więcej nudesów o mnie trzeba sie staraaaaac a nie kurwa jak te wsioki u ciebie co przychodzą błagać o randkę w maku.