Imbryk Sydney Tym bardziej dziwię się, że kombinujesz zamiast od razu zgłosić właścicielce. :> Ach kurła, myślałem że Twoje własne. Zgłaszać.
Jasnie_wielmozny Imbryk Ach kurła, myślałem że Twoje własne. Dajcie się człowiekowi dorobić! Nie każdy ma kawalerki na wynajem od rodziców w Warszawie.
Karhu Jasnie_wielmozny coś jeszcze innego ogarniasz z budowlanych spraw? Ogarniam, tyle co pracojacy na budowie hydraulik. Daj znac co bylo.
Jasnie_wielmozny @Karhu zapytam jutro majstra. Na razie ustaliliśmy, że rury od podstaw są źle położone od zawsze woda wolno idzie.
Karhu Jasnie_wielmozny Na razie ustaliliśmy, że rury od podstaw są źle położone od zawsze woda wolno idzie. No to widze ze prawdziwy majster ,od bajery. Z kibla jak spuszczasz to tez w wanie woda wyplywa?
Jasnie_wielmozny Baelish ale to tak zdalnie, ustalił, przez telefon znaczy się? 😉 Hmm… Telepatycznie połączyłem się z wodą z kibla - this film is based on a true story. Powyżej znajdziesz całą trzymającą w napięciu historie wody z mojego kibla uwaga na spoilery!
Baelish Jasnie_wielmozny Śledzę z zapartym tchem, obok w szklance woda z mojego kibla, potem ją wypuszczę, podobno woda ma pamięć* Pamięć wody – pseudonaukowa, niepotwierdzona w recenzowanych czasopismach naukowych hipoteza dotycząca rzekomego gromadzenia i przechowywania informacji przez wodę.
Tomko Still Za takie rzeczy odpowiada najemca. @Jasnie_wielmozny Nie kombinuj tylko kup zwykłą przetykaczkę. Załatwia 99% problemów. Krety srety - klasyczna przetykara.
Sydney Według opisu przypadku @Jasnie_wielmozny sytuacja wygląda mniej więcej tak: Tomko Ja mówię o zatkanej rurze. To jest normalna eksploatacja Przy normalnej eksploatacji zapchasz syfon, który łatwo idzie wyciągnąć i wyczyścić. Nie wiem co trzeba odpierdalać, żeby rurę zapchać. :> Odkąd mieszkam bez myszek problem zapychających się kłakami syfonów w wannach i umywalkach znikł. Cóż za przypadek… 😆
Baelish Ja naprawiałbym to jednak trochę inaczej, w zlewie, wannie, i kiblu zamontował bym urządzenia, które obracając się przetkały by wszystkie zatory, oczywiście wszystko pod nadzorem fachowców, w towarzystwie asystentek.
Jasnie_wielmozny @Baelish XD Może ty powinieneś zrobić garfikę dla forum? @Tomko NIe doceniasz dramaturgii tej historii i nie zapoznałeś się backgroundem. W poniedziałek zator zostanie przetkany czy też jak kto woli wszystkie dziury zostaną potraktowane odpowiednim wyciorem.
Jasnie_wielmozny @Karhu Zdaje relacje Majster pojechał sprężyną wannę i zlew. Jednak problemem nie była sama wanna, a syf w umywalce (włosy etc). Woda z umywalki leciała do wanny dlatego w wannie woda wybijała gdy puszczałem wodę w umywalce. Po sprawie, lanie kreta do wanny było stratą hajsu. Podobnie praca gumową wyżymaczką też by nic nie dała.
Kaliniebaka Jasnie_wielmozny Woda z umywalki leciała do wanny dlatego w wannie woda wybijała gdy puszczałem wodę w umywalce. Dobre. 😃
Karhu Jasnie_wielmozny Zdaje relacje Dzieki. Jasnie_wielmozny Jednak problemem nie była sama wanna, a syf w umywalce (włosy etc). Problem byl w zapchanej rurze. Wyzej masz schemat jak to wygladalo. Fajnie ze sie z tym uporales,takie rzeczy sie trafiaja ludziom.Zwlaszcza tam gdzie jest instalacja zle zrobiona. Zle spadki, srednice,katy i na efekty nie trzeba dlugo czekac.