Poważnie Byku, lubię i bardzo sobie cenię Twoje merytoryczne posty. Mam nadzieję, że będzie okazja poznać się w realu.
A z innych, których wcześniej nie wymieniłem, a jednak chciałbym:
@Sydney - za to, że w jednym zdaniu potrafi powiedzieć mi coś miłego i jednocześnie nazwać mnie pedałem.
@Baelish - za bijący od niego spokój, dystans i poczucie humoru
@KimUnJest - za zajebisty styl pisania, celne przemyślenia i poczucie humoru (niepodrabialna umiejętność kręcenia beki)
@leto - za poczucie humoru oraz za to, że nie wpadł pod stół po wypiciu dwóch (tak, były dwa!) wzmocnionych Long Island (nie był to zbyt mądry pomysł, przyznaję)
@Nieogradowany - kolejny za poczucie humoru plus oczywiście za bycie łysym czadem, nie każdy tak potrafi c’nie?
@Imbryk - za to, co zrobiłeś tym Chorwatkom na dyskotece (szacunek!) i że wciąż potrafisz się uśmiechać po własnych doświadczeniach życiowych
@JAL - za to, że jedziemy na tym samym wózku oraz za wyważone opinie
@Meg4tron - za Twoją dociekliwość w tematach damsko-męskich
@“[usunięty]”#2 - za to, że jesteś bardzo interesującym człowiekiem z ciekawymi doświadczeniami życiowymi
@Colemanka - za robienie nam tych fajnych przesłuchań i swoje podejście do seksualności
@MalVina - za fajne przemyślenia, wrażliwość i dobre serduszko (no dobra, za wygląd Pameli Anderson też)
@CheshireKitty - za bycie po prostu słodką dziewczyną
@szamanka - za poczucie humoru na własny temat!
@NimfaWodna - napiszę Ci za co jak minie ten pieprzony NO SIMP September!
@ViolentDesires - za to w jak czuły sposób opisuje własnego faceta i broni go niczym lwica
@HodowcaKrokodyli - za celne obserwacje w tematach damsko-męskich
Jeśli chodzi o resztę to albo trudno jest mi wyróżnić jakąś ich wiodącą cechę, za którą miałbym ich lubić (bo np. za mało się tu udzielają) albo ich po prostu nie lubię 😃