Themotha [usunięty] nie znasz się Fakt, w każdym z tych kosmogramów wyszło że jestem zajebistym gościem pełnym potencjału a moje geny to mieszanka wybuchowa którą ma 0,04% ludzkości, a przecież każdy wie że jestem zwykłym pozerem i fleją 😄 Jaki kraj, taki Nostradamus 😄
NimfaWodna [usunięty] To nie 😆 Nawet nie będę mógł się tym chwalić i zbierać atencji. Mozesz się chwalić 😊 Themotha Był mi robiony przez kilka osób, zgodność wynosiła może z 10% Nie wiem jak Ci te osoby robiły. Ja nie miałam niestety z tobą pola do popisu.
Themotha NimfaWodna Nie wiem czy wiesz ale miska ryżu w Pekinie jest sporo warta 😊 No to niech będzie Hanoi 😄 NimfaWodna Ja nie miałam niestety z tobą pola do popisu.
Nieogradowany NimfaWodna Ja nie miałam niestety z tobą pola do popisu. Pewnie dlatego że koleżanka z południa (pole) a kolega ze wschodu (dwór).
NimfaWodna Themotha Te kosmogramy są warte tyle co miska ryżu na placu w Pekinie 🙂 Nie wiem czy wiesz ale miska ryżu w Pekinie jest sporo warta 😊
NimfaWodna Nieogradowany Pewnie dlatego że koleżanka z południa (pole) a kolega ze wschodu (dwór). Zapewne też 😄 Jak nie ma szczerości to nie ma miłości 😁
KimUnJest Nieogradowany Pewnie dlatego że koleżanka z południa (pole) a kolega ze wschodu (dwór). Albo dlatego że ona z Wenus a on z Marsa 🤔
KimUnJest NimfaWodna Jak nie ma szczerości to nie ma miłości 😁 O żesz jego mać! Ale się dzisiaj sentencje sypią!!!
NimfaWodna KimUnJest Albo dlatego że ona z Wenus a on z Marsa 🤔 Każdy ma i Marsa i Wenus tak naprawdę. Wenus mam bardzo męską jeśli już o tym mowa. A Marsa w upadku. Nie jestem zbyt kobieca jeśli chodzi o podejście do seksu i nie szukam też macho- bo Mars(u kobiety to nic innego niż mężczyzna który ją kręci).
KimUnJest NimfaWodna Każdy ma i Marsa i Wenus tak naprawdę. Wenus mam bardzo męską jeśli już o tym mowa. A Marsa w upadku. Nie jestem zbyt kobieca jeśli chodzi o podejście do seksu i nie szukam też macho- bo Mars(u kobiety to nic innego niż mężczyzna który ją kręci). Ja tylko chciałbym wiedzieć czy to jest groźba? 😆
NimfaWodna KimUnJest Ja tylko chciałbym wiedzieć czy to jest groźba? 😆 Z mojej strony absolutnie nie 😊