[usunięty] Pozdrowienia z Dar Es Salaam przesyła Mirek i afrykańskie prostytutki (wszystkie, nawet te ze Swazilandu). Niestety wszystkie uciekły z kadru, więc musi Wam wystarczyć wyobraźnia i zdjęcie stolika, przy którym raczę się dziś wieczorem.
Sydney [usunięty] afrykańskie prostytutki Bardzo miłe kobiety, pozdrów… ;DD Nie zapomnij, że bez gumy się nie liczy!!! Jak mówi @leto jest chciany i niechciany HIV. XD
Cortazar [usunięty] afrykańskie prostytutki (wszystkie, nawet te ze Swazilandu) A po czemu te ze Swazilandu?
[usunięty] Cortazar Jakiś krypto alkohol ze Swazilandu? Krypto łyskacz z popularnej amerykańskiej korporacji 😉
[usunięty] Sydney Bardzo miłe kobiety, pozdrów… ;DD Nie zapomnij, że bez gumy się nie liczy!!! Pozdrowię wszystkie. Nawet te ze Swazilandu. Jak jakąś spotkam, to włożę orbitkę do paszczy i powiem: Sydnej panią pozdrawia pani kurwo 🙂
Cortazar [usunięty] A co to one jakieś gorsze?? A co? One jakieś gorsze? Ja się nie znam na Swazilandzkich dziwkach tak jak… ktoś inny, dlatego pytam po ile. 😉
[usunięty] Cortazar nie mam pojęcia. Nie siedzę w temacie afrykanskich prostytutek 😆 Tymczasem sytuacja rozwija się w dobrą stronę: Samaki to w suahili ryba. Samaki samaki to smakosz ryb. Nie można więc będąc w Samaki Samaki nie zjeść samaki.
Cortazar [usunięty] nie mam pojęcia. Nie siedzę w temacie afrykanskich prostytutek To pozdrów je i ode mnie. Te ze Swazilandu też. 😃
[usunięty] MalVina a dziękuję bardzo czy też raczej asante sana. Czy mam pozdrowić też afrykańskie prostytutki (wszystkie, nawet te ze Swazilandu)?
Themotha [usunięty] zaraz wszystkie pozdrowię. Nawet te ze Swazilandu '‘Pozdrawiam pielgrzymów z Polska’' 😄