Zaznaczyłem mniej niż 25% choć statystyk nie prowadziłem. Powodem jest to że ja naprawdę rzadko obczajam panny i wyjątkowo mi się jakaś musi spodobać żebym w ogóle ją kwalifikował do ruchable czy nie ruchable.
Inną rzeczą jest to, że ja mam topową urodę (pewnie nikt wam nigdy tego na tym forum nie wyznał 😃 ) i zasadniczo to raczej panie mnie rozpieszczają swoim zainteresowaniem niż odwrotnie.
Sydney Do Panów mam drugie pytanie czy zdarzyło wam się, żeby Pani powyżej progu “ruchable” was jednak finalnie nie pociągała fizycznie, mówimy o samym fizis.
Tak. Nawet bardzo często, wystarczy, że np. otworzy usta i coś powie a często czar pryska momentalnie 😉 Np. ostatnio pakuję sobie kulturalnie na siłce i napatoczyła się młoda sarenka, która i z ryjka i z ciała wydała mi się interesująca. Ale wystarczyło, że otwarła swoje pełne usta i powiedziała coś do koleżanki, od razu pomyślałem: “Tyson jak interesują cię dzbany, to może od razu porzuć swój zawód i zajmij się garncarstwem!!!” Tak, że tyle w kwestii mojego doświadczenia… 😀