MalVina Znalazłam na Netflixie takie coś. A że potrzebowałam sie odmóżdzyć zaczęłam ogladać. Na razie mam bekę straszną. Wierzycie, że oni tak na poważnie w 4 dni się potrafia zakochać i decydować na ślub? 😂
leto MalVina Wierzycie, że oni tak na poważnie w 4 dni się potrafia zakochać i decydować na ślub? Oczywiście. A że netflix im za to płaci, oj tam oj tam. PS. W związku z tym tematem, interesuje mnie kosmogram dla znaku zodiaku rak.
NimfaWodna @MalVina ja potrafie zakochać się w butach od 1 wejrzenia 🤣 Zakochać się a kochać to dwie różne rzeczy.
NimfaWodna MalVina NimfaWodna z butami ślubu nie bierzesz 😂 Owszem. Ale oszołomów nie brakuje. Taki znak czasów, że w TV się bierze śluby a później rozwody. Że Żydzi podobno pokonali Delte 😄 A jak Oni tak mówią, to już wszyscy pokonają 😂
Baelish No nie, w 4 to nie, ale zdarzyło mi się, że spojrzałem na pewną damę, i jak by piorun mnie strzelił. Nie mogłem oderwać wzroku!
Cortazar To nie miłość jest ślepa tylko ludzie, którzy oglądają i wierzą w takie podprogowe programy. Zdecydowanie preferuję inny rodzaj rozrywki. Np coraz bardziej intrygują mnie dziwki ze Swazilandu, no i chętnie zobaczyłbym jak te kosmogramy jedzą Imbrykowi z ręki… ech… rozmarzyłem się… 😃
MalVina LaLibertine jak można mówić o haju hormonalnym jesli nie widzisz, nie czujesz zapachu tej osoby? 🤔
LaLibertine MalVina Wiesz, można nawet pisaniną sprawić że komuś będą się wydzielać endorfiny i z wyczekiwaniem będzie czekał na kolejną wiadomość.
szamanka Wierzę i czekam aż oślepnę! Marzę o tym! Chciałabym być też głucha i fruwać nad ziemią 😉 Raz mi się zdarzyło, jak jebłam to wyrwa jest do dziś. To nie była miłość, 😉 Ale nie żałuję i życzę każdemu, żeby coś podbnego przeżył🙂